Brand Bleijerheijdestraat Kerkrade (10 dec 2020)

Kraakpand in lichterlaaie, mogelijk brandstichting

In een kraakpand in Kerkrade heeft in de nacht van woensdag op donderdag ongeveer anderhalf uur lang een felle brand gewoed. De vlammen sloegen via het dak naar buiten.

MVV-speler Joeri Schroijen
Derbyduivel Schroijen: 'Er zijn twee wedstrijden die tellen'

Op bezoek bij Roda JC Kerkrade hoopt MVV Maastricht een einde te maken aan een serie van zes competitieduels zonder overwinning.

Gevangene arrestatie crimineel handboeien stock
Heroïne en vals document: twee mannen in de boeien geslagen

De politie heeft afgelopen weekend twee mannen in Bocholtz aangehouden die harddrugs bij zich hadden.

armoede (10 okt 2020)
Meest kansarme gemeenten: Heerlen en Kerkrade in top 10

Heerlen en Kerkrade behoren tot de tien kansarmste gemeenten van Nederland.

Steekwapen mes
Broedermoord Kerkrade: 'Ik ben geen monster'

Het Openbaar Ministerie wil dat Willem V. (56) acht jaar de cel in gaat voor de moord op zijn broer Wim in Kerkrade, in februari dit jaar.

Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten