Overslaan en naar de inhoud gaan

Kerk Waubach neemt televisiemissen over van Meerssen

Geplaatst opdinsdag 5 februari 2019 - 12:10

De televisiemis van de KRO wordt op zondag 10 februari uitgezonden vanuit de Sint-Josephkerk in Waubach.

Dat meldt het bisdom Roermond.

Zondagmis
De KRO zendt elke zondag een mis uit op de televisie. Die mis komt altijd vanuit een ander bisdom. Dit keer is het bisdom Roermond weer aan de beurt. Maar het is voor het eerst dat de uitzending plaatsvindt vanuit de kerk in Waubach.

Stokje doorgeven
De afgelopen vijf jaar kwamen de televisiemissen van het bisdom Roermond telkens vanuit de Sacramentsbasiliek in Meerssen. En daarvoor kwamen de tv-missen uit Tegelen en Venray.

Even wennen
Voor de parochianen in Waubach zullen de televisiemissen even wennen worden, verwacht het bisdom. Normaal begint de zondagmis om 11:30 uur. De televisiemis begint een uurtje eerder, om 10:30 uur. Op zondagen dat de televisiemissen vanuit Waubach komen, vervallen de missen in Rimburg.

Publiek welkom
Wie de televisiemissen vanuit de kerk in Waubach wil bijwonen, is volgens het bisdom van harte welkom. Publiek moet wel op tijd aanwezig zijn.

Data
Dit jaar zullen er televisiemissen vanuit de kerk in Waubach worden uitgezonden op 24 maart, 26 mei, 7 juli, 25 augustus, 20 oktober en 22 december. De missen worden die dagen uitgezonden op NPO2 om 10:30 uur.

Echte Limburgers gezocht!
Geef je op als kandidaat voor Kwizzele.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen