Overslaan en naar de inhoud gaan

Kerk Waubach neemt televisiemissen over van Meerssen

Geplaatst opdinsdag 5 februari 2019 - 12:10

De televisiemis van de KRO wordt op zondag 10 februari uitgezonden vanuit de Sint-Josephkerk in Waubach.

Dat meldt het bisdom Roermond.

Zondagmis
De KRO zendt elke zondag een mis uit op de televisie. Die mis komt altijd vanuit een ander bisdom. Dit keer is het bisdom Roermond weer aan de beurt. Maar het is voor het eerst dat de uitzending plaatsvindt vanuit de kerk in Waubach.

Stokje doorgeven
De afgelopen vijf jaar kwamen de televisiemissen van het bisdom Roermond telkens vanuit de Sacramentsbasiliek in Meerssen. En daarvoor kwamen de tv-missen uit Tegelen en Venray.

Even wennen
Voor de parochianen in Waubach zullen de televisiemissen even wennen worden, verwacht het bisdom. Normaal begint de zondagmis om 11:30 uur. De televisiemis begint een uurtje eerder, om 10:30 uur. Op zondagen dat de televisiemissen vanuit Waubach komen, vervallen de missen in Rimburg.

Publiek welkom
Wie de televisiemissen vanuit de kerk in Waubach wil bijwonen, is volgens het bisdom van harte welkom. Publiek moet wel op tijd aanwezig zijn.

Data
Dit jaar zullen er televisiemissen vanuit de kerk in Waubach worden uitgezonden op 24 maart, 26 mei, 7 juli, 25 augustus, 20 oktober en 22 december. De missen worden die dagen uitgezonden op NPO2 om 10:30 uur.

Echte Limburgers gezocht!
Geef je op als kandidaat voor Kwizzele.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Schrijf je in voor 'As ich mer danse kin'
Uitgelicht
Limburgse dansgroepen opgelet!

Je kunt een optreden winnen op De11devande11de 2019 én meedansen met een aantal artiesten.

De Sjeng Kraft Kompenei (SKK) organiseert een danswedstrijd voor Limburgse dans-groepen. De winnaar danst op het grootste vastelaovespodium van Limburg: de11devande11de op het Vrijthof in Maastricht maandag 11 november 2019. Samenwerkingspartners zijn SKK, de Muziekgieterij in Maastricht en regionale omroep L1.

Geef je op voor 'As ich mer danse kin'!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen