Overslaan en naar de inhoud gaan

Kerekgyarto Nederlands kampioen kogelstoten met record

Geplaatst opmaandag 17 februari 2020 - 22:56

Matyas Kerekgyarto heeft bij de Nederlandse kampioenschappen atletiek voor atleten onder de 18 jaar een nieuw nationaal indoorrecord gevestigd bij het kogelstoten.

In Omnisport in Apeldoorn raakte de kogel van de 17-jarige atleet van Swift Roermond in de laatste poging de grond na 19.37 meter.

Hij verbeterde daarmee de prestatie van Rutger Smith. Die stootte in 1998 de 5 kilo zware kogel 19.16 meter ver.

EK Rieti
Kerekgyarto heeft zich met deze prestatie geplaatst voor de Europese atletiekkampioenschappen U 18, die van 16 tot 19 juli in het Italiaanse Rieti worden gehouden.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Wat is je favoriete Limburgse liedje aller tijden?

Op donderdag 13 mei hoor je vanaf 9:00 uur ’s ochtends weer een elf uur durende radio-uitzending met daarin de 100 beste liedjes van Limburgse bodem volgens de kijkers en luisteraars van de Limburgse regionale omroep.

Wie volgt Lex Uiting op?

Doe mee! Stem nu op de 25ste editie van de L1mbo Top 100
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Tweede seizoen van Sofasessies nu te beluisteren

In de podcast Sofasessies nodigen Rian Moonen en Ruud Kleinen zichzelf uit op de bank bij getalenteerde en interessante Limburgers voor een goed gesprek. In seizoen 2 van de serie komen louter vrouwen aan het woord. Te gast zijn Joyce Spijker (schrijfster), Petra Dassen (burgemeester van Kerkrade), Elle Hollis (zangeres), Nienke Nasserian (sopraan en theatermaker) en Sandra Phlippen (hoofdeconoom ABN Amro). In de week van de bekendmaking van Topvrouw Limburg krijgen we een mooi en eerlijk inkijkje in hun levens.

Luister hier naar de podcastserie

Meest gelezen