Overslaan en naar de inhoud gaan

Kerckhoffs: 'Dumoulin moet niet twijfelen'

Geplaatst opdinsdag 22 september 2020 - 17:10

Wielerjournalist Raymond Kerckhoffs vindt het niet logisch dat Tom Dumoulin twijfelt aan zijn rol op de WK wielrennen later deze week in Italië.

In de ogen van Kerckhoffs is Tom Dumoulin juist de grote favoriet voor de winst van de tijdrit op de weg, vrijdag aanstaande. Daarnaast is de Maastrichtenaar kopman van de Oranje-equipe tijdens de wegwedstrijd.

De WK wielrennen wordt van donderdag 28 september tot en met zondag 4 oktober gehouden in het Italiaanse Imola.

Slag om de arm
Of Tom Dumoulin meedoet aan de WK wielrennen hangt vooral af van de manier waarop hij de Tour de France verteerd heeft. "Ik voel me nu goed. Maar ik heb ook een moeilijke tijd achter de rug", zei Dumoulin daarover vlak na de finish in Parijs. "Ik wil me niet overvragen en dat meenemen naar volgend jaar. Daar hebben we niks aan."

Lees ook: Slag om de arm over deelname Dumoulin aan WK Tijdrijden

Als Dumoulin meedoet, reist hij woensdag af naar het Italiaanse Imola. Vrijdag staat de tijdrit op het WK tijdrijden op het programma en twee dagen later volgt de wegwedstrijd.

Lees ook: Dumoulin dacht aan stoppen: 'Moeilijke tijd achter de rug'

Deskundigen aan de vooravond van het proces over de rechtszaak Nicky Verstappen. Limburg Doc: Nicky, de ontknoping
Zondag 18:00 en 21:00 uur op L1 TV

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

De eerste aflevering van Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden is zaterdag 28 november om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen