Pinkpop 2019

Nederlandse acts keren volgend jaar terug op Pinkpop

Negen Nederlandse acts die dit jaar op Pinkpop zouden staan, zijn door de organisatie bevestigd voor het festival van volgend jaar.

Rowwen Hèze
Kensington en Rowwen Hèze naar Pop on Top

De organisatie van Pop on Top heeft Kensington gestrikt voor een optreden op de Cauberg in Valkenburg. Ook Rowwen Hèze maakt zijn opwachting.

Tom Dumoulin krijgt Kensington cadeau

Tom Dumoulin werd woensdagavond tijdens de huldiging op de Markt in Maastricht ook muzikaal in de watten gelegd.

'Vak wordt leeggehaald tussen Kensington en Justin Bieber'

Het vak voor de mainstage van Pinkpop wordt tussen de optredens van Kensington en tieneridool Justin Bieber leeggehaald.

Overzicht
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane