brand ijzeren man kempen broek weert (9 juni 2021)

Hengelaar is bij de pinken en voorkomt natuurbrand in Weert

Een alerte visser heeft woensdagochtend in Weert een bosbrand in grenspark Kempen-Broek weten te voorkomen.

Natuurgebied Kempen-Broek
Losse stukjes natuur Kempen-Broek eindelijk gekoppeld

Verschillende losse natuurgebieden in grenspark Kempen-Broek zijn na jaren werk eindelijk met elkaar verbonden.

Grenspark Kempen-Broek gaat voor een UNESCO-predikaat

Het grensoverschrijdend natuurgebied Kempen-Broek in Midden-Limburg, Zuidoost-Brabant en Belgisch Limburg wil een UNESCO biosfeergebied worden.

Overleg over weghalen 'gevaarlijke' tauros

CDA-gedeputeerde Hubert Mackus gaat met terreinbeheerder Natuurmonumenten om de tafel over het weghalen van de 60 tot 80 taurossen uit het grensoverschrijdend natuurgebied Kempen-Broek bij Weert.

Overzicht
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane