Lions - Aalsmeer Finaleduel (19 juni 2021)

Handballers Lions verliezen beslissend duel om landstitel

De handballers van Kembit Lions hebben naast de landstitel gegrepen. In de finale werd in de beslissende wedstrijd verloren van Aalsmeer met 24-28.

Luuk Hoiting
Handbaldoelman Luuk Hoiting stopt na dit seizoen

Na elf jaar komt er een einde aan de topsportcarrière van Luuk Hoiting. De doelman van Kembit-Lions neemt op het einde van het seizoen afscheid.

dpg_att_CD8D_7
Ondermaats Lions verslaat Volendam met 29-23

De handballers van Kembit-Lions hebben in eigen huis met 29-23 van Volendam gewonnen. Bij rust stonden de leeuwen met 21-13 voor, maar het team presteerde in de tweede helft ondermaats.

Handbal stockfoto (27 okt 2019)
Eenvoudige zege voor Lions bij Quintus

Kembit-Lions heeft zondag een eenvoudige zege geboekt. Op bezoek bij Quintus werd er met 19-35 gewonnen.

Luuk Hoiting Kembit Lions
Luuk Hoiting: 'Coronabreak op juiste moment voor Lions'

Doelman Luuk Hoiting van de Kembit-Lions denkt dat de coronabreak op het juiste moment kwam voor hem en zijn ploeg. "We zaten er niet lekker in." Acht wedstrijden na de hervatting staan de handballers van Kembit-Lions bovenaan in de Nederlandse competitie.

BEVO handbal (28 sep 2019)
Lions onderuit tegen Volendam, duel Bevo afgelast

Kembit-Lions heeft zaterdagavond het derde duel in de HandbalNL League verloren. In Sittard ging de ploeg van Christoph Jauernik onderuit met 24-30.

BEVO handbal (28 sep 2019)
Lions begint seizoen met gelijkspel tegen Aalsmeer

De handballers van Kembit-Lions hebben aan de eerste competitiewedstrijd in de HandbalNL league een punt overgehouden. In Aalsmeer werd het 24-24.

Handbal stock doelpunt net
Start BENE-league handbal uitgesteld

De start van het nieuwe seizoen van de BENE-league handbal is uitgesteld. Vanwege de heropleving van het coronavirus in België zijn de wedstrijden verboden.

Handbal stock doelpunt net
Winst voor Bevo, Lions geeft punten weg

De beide Limburgse handbalclubs in de BENE-League zijn de hervatting van die grensoverschrijdende competitie met wisselend resultaat gestart.

Luuk Hoiting Lions-Bevo (23 nov 2019)
Doelman Hoiting wil langer door bij Lions

Keeper Luuk Hoiting wil ook in het volgende seizoen nog in het doel staan bij Kembit-Lions.

Overzicht
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane