Verdachte voor liquidatie Kemal Zengin weer op vrije voeten

De 33-jarige man uit Den Haag die begin februari werd aangehouden voor de liquidatie van Kemal Zengin in Blerick, is vrijgelaten.

Hagenaar gearresteerd voor schietpartij Kemal Zengin

De politie heeft een 33-jarige man uit Den Haag aangehouden voor betrokkenheid bij de dood van Kemal Zengin (44). Hij werd op 22 augustus 2017 doodgeschoten in Blerick.

Opnieuw Rotterdammer opgepakt voor schietincident Blerick

De politie heeft maandag een 27-jarige man uit Rotterdam aangehouden voor verdenking van betrokkenheid bij het schietincident waarbij Kemal Zengin uit Blerick om het leven kwam.

Dodelijk schietincident Blerick: Rotterdammer aangehouden

Een 28-jarige man uit Rotterdam is woensdag opgepakt in verband met de schietpartij in augustus 2017 in Blerick waarbij de 44-jarige Kemal Zengin om het leven kwam.

Nog meer tips binnen over moord Kemal Zengin

De teller van het aantal tips na de uitzending van Opsporing Verzocht en twee regionale opsporingsprogramma's over de moord op Kemal Zengin in Blerick staat inmiddels op zes.

Twee tips over moord Zengin na Opsporing Verzocht

De uitzending van bewakingsbeelden waarbij Blerickenaar Kemal Zengin oog in oog staat met zijn moordenaar, heeft dinsdagavond al meteen twee tips opgeleverd.

Kemal Zengin staat vlak voor dood oog in oog met moordenaar

Kemal Zengin uit Blerick heeft vlak voor zijn dood oog in oog gestaan met zijn moordenaar en met hem gepraat.

Vluchtauto moordenaars Kemal Zengin in Zoetermeer gestolen

De vluchtauto die de moordenaars van de 44-jarige Kemal Zengin uit Blerick hebben gebruikt, blijkt gestolen te zijn in Zoetermeer.

Nabestaanden Kemal Zengin verdubbelen beloning gouden tip

In navolging van justitie heeft ook de familie van de in augustus 2017 vermoorde Kemal Zengin 20.000 euro beloning uitgeloofd voor de gouden tip in de zaak.

Forse beloning voor gouden tip in zaak liquidatie Blerick

Justitie looft een forse beloning uit voor de gouden tip in de zaak rond de moord op Kemal Zengin.

Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten