Verdachte voor liquidatie Kemal Zengin weer op vrije voeten

De 33-jarige man uit Den Haag die begin februari werd aangehouden voor de liquidatie van Kemal Zengin in Blerick, is vrijgelaten.

Hagenaar gearresteerd voor schietpartij Kemal Zengin

De politie heeft een 33-jarige man uit Den Haag aangehouden voor betrokkenheid bij de dood van Kemal Zengin (44). Hij werd op 22 augustus 2017 doodgeschoten in Blerick.

Opnieuw Rotterdammer opgepakt voor schietincident Blerick

De politie heeft maandag een 27-jarige man uit Rotterdam aangehouden voor verdenking van betrokkenheid bij het schietincident waarbij Kemal Zengin uit Blerick om het leven kwam.

Dodelijk schietincident Blerick: Rotterdammer aangehouden

Een 28-jarige man uit Rotterdam is woensdag opgepakt in verband met de schietpartij in augustus 2017 in Blerick waarbij de 44-jarige Kemal Zengin om het leven kwam.

Nog meer tips binnen over moord Kemal Zengin

De teller van het aantal tips na de uitzending van Opsporing Verzocht en twee regionale opsporingsprogramma's over de moord op Kemal Zengin in Blerick staat inmiddels op zes.

Twee tips over moord Zengin na Opsporing Verzocht

De uitzending van bewakingsbeelden waarbij Blerickenaar Kemal Zengin oog in oog staat met zijn moordenaar, heeft dinsdagavond al meteen twee tips opgeleverd.

Kemal Zengin staat vlak voor dood oog in oog met moordenaar

Kemal Zengin uit Blerick heeft vlak voor zijn dood oog in oog gestaan met zijn moordenaar en met hem gepraat.

Vluchtauto moordenaars Kemal Zengin in Zoetermeer gestolen

De vluchtauto die de moordenaars van de 44-jarige Kemal Zengin uit Blerick hebben gebruikt, blijkt gestolen te zijn in Zoetermeer.

Nabestaanden Kemal Zengin verdubbelen beloning gouden tip

In navolging van justitie heeft ook de familie van de in augustus 2017 vermoorde Kemal Zengin 20.000 euro beloning uitgeloofd voor de gouden tip in de zaak.

Forse beloning voor gouden tip in zaak liquidatie Blerick

Justitie looft een forse beloning uit voor de gouden tip in de zaak rond de moord op Kemal Zengin.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten