Overslaan en naar de inhoud gaan

Kelly Weekers viert voor het eerst Sinterklaas met dochtertje

Geplaatst opdinsdag 5 december 2017 - 21:51

Kelly Weekers heeft voor het eerst pakjesavond gevierd met haar dochtertje Scottie.

Dat toont het voormalig model uit Weert trots op Instagram.

Setje voortanden
"Wat zal onze lieve Scottie krijgen van Sinterklaas?", schrijft ze. "Laten we hopen op een setje voortanden, want daar zitten we immers allemaal al een paar weken met smart op te wachten."

Meisje
Begin dit jaar beviel de ex-Miss Nederland van een dochter. Ze kreeg het meisje samen met haar vriend John Ewbank. Het is de tweede keer dat de muziekproducent vader wordt. Hij heeft al een dochter uit zijn huwelijk met Vivian Reijs.

Lees ook: Dochtertje Kelly Weekers en John Ewbank geboren

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Amstel Gold Race Weekend bij L1

Zaterdag 17 april en zondag 18 april is het genieten geblazen voor alle wielerliefhebbers.

De Amstel Gold Race gaat door! En het gaat een heel bijzondere editie worden. Zonder publiek. Reden genoeg om je thuis voor de buis een weekend lang te verwennen vol prachtige beelden rond de wielerklassieker!

Bekijk hier de complete programmagids
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het populaire dagelijkse L1-programma "Limburg in Beweging" is er van maandag tot en met vrijdag om 10:00 op L1 TV. De serie is erop gericht om te voorkomen dat de conditie van Limburgers sterk achteruit gaat nu ze vanwege de coronacrisis veel binnen moeten zitten. De oefeningen zijn zowel geschikt voor ouderen als ‘oudere jongeren’.

Alles over Limburg in Beweging

Meest gelezen