Overslaan en naar de inhoud gaan

Kelly Weekers in verwachting van dochtertje

Geplaatst opzondag 12 januari 2020 - 10:33

Kelly Weekers uit Weert is in blijde verwachting van een meisje.

Dat maakt de schrijfster, life & business coach en voormalig Miss Nederland bekend op Instagram.

Kusje voor zusje
In december maakte Weekers bekend dat ze opnieuw zwanger is. Op Instagram publiceert ze nu een foto waarop te zien is hoe haar dochter Scottie een kus geeft op haar buik. ‘Kusje voor haar kleine zusje #BABYGIRL’, schrijft de Weertse bij de foto.

Relatie
De 30-jarige Weekers is sinds 2012 samen met de 51-jarige John Ewbank. In 2017 kreeg het stel een eerste dochtertje. Ewbank heeft uit een eerdere relatie met Vivian Reijs nog een dochter: Day.

View this post on Instagram

Kusje voor haar kleine zusje #BABYGIRL

A post shared by Kelly Weekers (@kelly_weekers) on

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen