Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Kelly Weekers uit Weert stopt als model

Geplaatst opmaandag 3 november 2014 - 12:16

Kelly Weekers (25) uit Weert stopt met modellenwerk. Ze stort zich volledig op haar werk als psycholoog en life coach.

De blondine werd in 2011 gekroond tot Miss Nederland en vertegenwoordigde Nederland bij Miss Universe. Weekers woont en werkt inmiddels buiten de provincie. De Weertse is afgestudeerd als psycholoog en runt een eigen praktijk in ’t Gooi en werkt daarnaast voor de bekende psychiater Bram Bakker.

Geen combinatie
Het topmodel ziet het niet zitten om haar eigen bedrijf te combineren met modellenwerk.

"Zelf kan ik er wel mee omgaan, maar het is geen fijne situatie als je persoonlijke dingen met een cliënt bespreekt en die jou vervolgens levensgroot op een billboard ziet", vertelt de partner van songwriter John Ewbank in het magazine Navenant.

Kelly Weekers (midden).
Foto: Frank Wes/Organisatie Miss Nederland

'Liever thuis'
Na haar uitverkiezing werkte Weekers een jaar lang in de modellenwereld.

"Ik zat in een bevoorrechte positie en heb de mooiste plekken op de wereld gezien." Het avontuur in de modellenindustrie krijgt toch geen vervolg. Weekers is naar eigen zeggen graag thuis.

"Als model moest ik feestjes van vrienden altijd missen. Lekker bij mijn vrienden zijn, even de kroeg in en een frietje eten in Weert. Dat soort kleine dingen doen het voor mij."

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Kelly Weekers uit Weert verloofd met John Ewbank
Kelly Weekers en John Ewbank krijgen een meisje
Kelly Weekers aan de slag bij RTL Boulevard
Kelly Weekers wandelt voor het eerst met dochtertje
Overzicht
Uitgelicht
Limburgse kandidaten gezocht!

Met wie zou jij het beste duo vormen? Samen met je vriendin, buurman, teamgenoot, vader of zus... je kunt je nu samen opgeven voor de leukste Limburgse kwis op tv: Kwizzele! De vragen gaan over alles wat Limburgs is dus denk goed na wie je ideale teamgenoot is.

Binnenkort te zien op L1 TV.

Geef je op als kandidaat voor Kwizzele!
Uitgelicht
Volg de Halve Finales LVK bij L1

Wie wordt de opvolger van Spik & Span? 60 liedjes zijn doorgedrongen tot de halve finales van het 43ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer. Deze strijden in 3 halve finales in de Muziekgieterij om een finaleplek. Uiteraard beleef je het LVK weer bij L1. Iedere vrijdag om 18:00 op L1 TV, L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. Op zaterdag om 13:00 wordt de halve finale herhaald.

Bekijk hier de liedjes van het LVK
Uitgelicht
Januari buuttemaand op L1.nl

Elke dag nieuwe buut om 11.11 uur op L1.nl.

De regionale omroep L1 heeft een enorm rijk archief met radio- en tv-opnames van Limburgse buuttereedners. In de aanloop naar vastelaovend wordt dit genre extra in het zonnetje gezet op L1.nl.

Bekijk hier de buut van de dag
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen