Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Kelly Weekers uit Weert stopt als model

Geplaatst opmaandag 3 november 2014 - 12:16

Kelly Weekers (25) uit Weert stopt met modellenwerk. Ze stort zich volledig op haar werk als psycholoog en life coach.

De blondine werd in 2011 gekroond tot Miss Nederland en vertegenwoordigde Nederland bij Miss Universe. Weekers woont en werkt inmiddels buiten de provincie. De Weertse is afgestudeerd als psycholoog en runt een eigen praktijk in ’t Gooi en werkt daarnaast voor de bekende psychiater Bram Bakker.

Geen combinatie
Het topmodel ziet het niet zitten om haar eigen bedrijf te combineren met modellenwerk.

"Zelf kan ik er wel mee omgaan, maar het is geen fijne situatie als je persoonlijke dingen met een cliënt bespreekt en die jou vervolgens levensgroot op een billboard ziet", vertelt de partner van songwriter John Ewbank in het magazine Navenant.

Kelly Weekers (midden).
Foto: Frank Wes/Organisatie Miss Nederland

'Liever thuis'
Na haar uitverkiezing werkte Weekers een jaar lang in de modellenwereld.

"Ik zat in een bevoorrechte positie en heb de mooiste plekken op de wereld gezien." Het avontuur in de modellenindustrie krijgt toch geen vervolg. Weekers is naar eigen zeggen graag thuis.

"Als model moest ik feestjes van vrienden altijd missen. Lekker bij mijn vrienden zijn, even de kroeg in en een frietje eten in Weert. Dat soort kleine dingen doen het voor mij."

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Kelly Weekers uit Weert verloofd met John Ewbank
Kelly Weekers en John Ewbank krijgen een meisje
Dochtertje Kelly Weekers en John Ewbank geboren
Ex-Miss Nederland Kelly Weekers gaat boek uitbrengen
Overzicht
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
Uitgelicht
NIEUW: Kwizzele! Test je Limburgse kennis

Met wie zou jij het beste duo vormen? Samen met je vriendin, buurman, teamgenoot, vader of zus... je kunt je nu samen opgeven voor de leukste Limburgse kwis op tv: Kwizzele! De vragen gaan over alles wat Limburgs is dus denk goed na wie je ideale teamgenoot is.

De leukste Limburgse kwis is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Geef je ook op als kandidaat voor Kwizzele!
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen