Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Kelly Weekers uit Weert stopt als model

Geplaatst opmaandag 3 november 2014 - 12:16

Kelly Weekers (25) uit Weert stopt met modellenwerk. Ze stort zich volledig op haar werk als psycholoog en life coach.

De blondine werd in 2011 gekroond tot Miss Nederland en vertegenwoordigde Nederland bij Miss Universe. Weekers woont en werkt inmiddels buiten de provincie. De Weertse is afgestudeerd als psycholoog en runt een eigen praktijk in ’t Gooi en werkt daarnaast voor de bekende psychiater Bram Bakker.

Geen combinatie
Het topmodel ziet het niet zitten om haar eigen bedrijf te combineren met modellenwerk.

"Zelf kan ik er wel mee omgaan, maar het is geen fijne situatie als je persoonlijke dingen met een cliënt bespreekt en die jou vervolgens levensgroot op een billboard ziet", vertelt de partner van songwriter John Ewbank in het magazine Navenant.

Kelly Weekers (midden).
Foto: Frank Wes/Organisatie Miss Nederland

'Liever thuis'
Na haar uitverkiezing werkte Weekers een jaar lang in de modellenwereld.

"Ik zat in een bevoorrechte positie en heb de mooiste plekken op de wereld gezien." Het avontuur in de modellenindustrie krijgt toch geen vervolg. Weekers is naar eigen zeggen graag thuis.

"Als model moest ik feestjes van vrienden altijd missen. Lekker bij mijn vrienden zijn, even de kroeg in en een frietje eten in Weert. Dat soort kleine dingen doen het voor mij."

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Kelly Weekers uit Weert verloofd met John Ewbank
Kelly Weekers en John Ewbank krijgen een meisje
Dochtertje Kelly Weekers en John Ewbank geboren
Ex-Miss Nederland Kelly Weekers gaat boek uitbrengen
Overzicht
Tour de L1mbourg vanaf 5 juli dagelijks bij L1
Uitgelicht
Tour de L1mbourg vanaf 5 juli dagelijks bij L1

Het wordt weer een mooie wielerzomer op L1.

Van vrijdag 5 juli tot en met zondag 28 juli is er weer dagelijks Tour de L1mbourg, de reizende wieler-talkshow van L1. Iedere dag om 18:30 live en wordt om 20:30 en 22:30 herhaald. Je bent van harte welkom de uitzendingen bij te wonen.

Bekijk hier alle locaties
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Avondnieuws in je mailbox

1Limburg biedt naast de ochtend- en middageditie nu ook een nieuwsmail voor de avond aan. Je ontvangt vijf actuele berichten, waaronder een samenvatting van de Limburg Centraal-uitzending. De avondeditie wordt om 20.00 uur verstuurd. De ochtendeditie om 8.00 uur en de middageditie rond 12.00 uur. Je kunt zelf kiezen welke editie het best bij jou past. Hoe je dat instelt? Klik op de link.

Nieuwsmail
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
1Limburg Festivals
Uitgelicht
Festivalagenda

De festivalagenda in Limburg puilt uit. Al het nieuws over artiesten, programmering en andere informatie die je niet mag missen vind je bij 1Limburg.

Festivalagenda

Meest gelezen