Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Kelly Weekers uit Weert stopt als model

Geplaatst opmaandag 3 november 2014 - 12:16

Kelly Weekers (25) uit Weert stopt met modellenwerk. Ze stort zich volledig op haar werk als psycholoog en life coach.

De blondine werd in 2011 gekroond tot Miss Nederland en vertegenwoordigde Nederland bij Miss Universe. Weekers woont en werkt inmiddels buiten de provincie. De Weertse is afgestudeerd als psycholoog en runt een eigen praktijk in ’t Gooi en werkt daarnaast voor de bekende psychiater Bram Bakker.

Geen combinatie
Het topmodel ziet het niet zitten om haar eigen bedrijf te combineren met modellenwerk.

"Zelf kan ik er wel mee omgaan, maar het is geen fijne situatie als je persoonlijke dingen met een cliënt bespreekt en die jou vervolgens levensgroot op een billboard ziet", vertelt de partner van songwriter John Ewbank in het magazine Navenant.

Kelly Weekers (midden).
Foto: Frank Wes/Organisatie Miss Nederland

'Liever thuis'
Na haar uitverkiezing werkte Weekers een jaar lang in de modellenwereld.

"Ik zat in een bevoorrechte positie en heb de mooiste plekken op de wereld gezien." Het avontuur in de modellenindustrie krijgt toch geen vervolg. Weekers is naar eigen zeggen graag thuis.

"Als model moest ik feestjes van vrienden altijd missen. Lekker bij mijn vrienden zijn, even de kroeg in en een frietje eten in Weert. Dat soort kleine dingen doen het voor mij."

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Kelly Weekers uit Weert verloofd met John Ewbank
Kelly Weekers en John Ewbank krijgen een meisje
Dochtertje Kelly Weekers en John Ewbank geboren
Kelly Weekers wandelt voor het eerst met dochtertje
Overzicht
Advertentie
De Bijenkorf Maastricht is nu nog mooier

In het voorjaar van 2018 werd de Bijenkorf Maastricht al vernieuwd met de transformatie van de afdeling damesschoenen en lederwaren. Precies op tijd voor de feestdagen is nu ook de afdeling cosmetica op de parterre helemaal vernieuwd en mooier dan ooit. De cosmetica-afdeling is flink uitgebreid in zowel ruimte als merken, waarbij NARS een opvallende nieuwkomer is.

Bekijk hier de nieuwe Bijenkorf in Maastricht
Uitgelicht
L1 Samen voor de Voedselbank, ook in 2018!

Net als de afgelopen vier jaar slaat L1 ook dit jaar weer de handen ineen om de Voedselbank te helpen met het inzamelen van lang houdbare levensmiddelen.

De actie vindt plaats van woensdag 5 december tot en met donderdag 13 december. In die periode staan alle kanalen van L1, van radio tot TV en online, weer in het teken van de actie ‘L1 Samen voor de Voedselbank’

Meld ook je actie aan
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen