kelder inbraak kerkrade kelders (7 sep 2020)

Inbraakgolf in Kerkraadse kelderboxen

Kelderboxen in Kerkrade zijn de afgelopen weken een geliefd doelwit van inbrekers, die het met name gemunt hebben op elektrische fietsen.

hennep hennepplantage wiet wietplantage
Grote hennepplantage ontdekt in Kerkrade

De politie heeft woensdagochtend in Kerkrade een hennepplantage ontdekt met 7500 hennepstekken. De plantage werd gevonden in de kelder van een woning aan de Kaalheidersteenweg.

Bewoners aan zuurstof na kelderbrand Kerkrade

Bij een kelderbrand in Kerkrade is maandagavond veel rook vrijgekomen.

Brandweer rukt uit voor kelderbrand bij staalbedrijf

Een kelderbrand bij een staalbedrijf in Blerick heeft maandagochtend de alarmbellen bij de brandweer goed laten rinkelen.

Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten