Teeuwen, Van Rosmalen en Honda sieren VVV-muur

Clubhelden Herman Teeuwen, Gerrie van Rosmalen en Keisuke Honda sieren een muur in stadion De Koel van VVV-Venlo, die door twee graffiti-artiesten is verfraaid. De coryfeeën speelden in drie verschillende periodes voor de Venlose club.

Oud-VVV'ers Honda en Yoshida in ervaren WK-selectie Japan

Japan komt met een ervaren selectie naar Rusland voor het WK voetbal.

Oud-VVV'ers Honda en Yoshida in Japanse voorselectie WK

Keisuke Honda en Maya Yoshida zijn opgenomen in de voorlopige selectie van Japan voor het wereldkampioenschap voetbal van volgende maand in Rusland.

Jarige Rutjes: 'Afellay zag dat ik aan het korfballen was'

Nathan Rutjes (34) viert vrijdag zijn verjaardag en blikt ter ere van die heugelijke gebeurtenis terug op zijn duels met topvoetballers als Dirk Kuijt en Ibrahim Afellay.

Video: Keisuke Honda wenst VVV succes tegen PSV

Het is al jaren geleden dat Keisuke Honda furore maakte bij VVV. Maar de Japanner is zijn oude ploeg nog niet vergeten.

VVV Venlo legt Japanse middenvelder Tashima vast

VVV Venlo heeft zich versterkt met de 19-jarige Japanner Rintaro Tashima.

Oud-VVV'er Honda koopt Oostenrijkse voetbalclub

Oud-VVV-superster Keisuke Honda heeft een voetbalclub in Oostenrijk gekocht.

VVV-Venlo gaat op Duitse toer

VVV-Venlo zoekt intensieve samenwerking met de Duitse clubs Borussia Mönchengladbach en Hertha BSC Berlijn. Dat zegt voorzitter Hai Berden in het voorzittersdiner van L1 Radio.

Overzicht
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Avondnieuws in je mailbox

1Limburg biedt naast de ochtend- en middageditie nu ook een nieuwsmail voor de avond aan. Je ontvangt vijf actuele berichten, waaronder een samenvatting van de Limburg Centraal-uitzending. De avondeditie wordt om 20.00 uur verstuurd. De ochtendeditie om 8.00 uur en de middageditie rond 12.00 uur. Je kunt zelf kiezen welke editie het best bij jou past. Hoe je dat instelt? Klik op de link.

Nieuwsmail
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
1Limburg Festivals
Uitgelicht
Festivalagenda

De festivalagenda in Limburg puilt uit. Al het nieuws over artiesten, programmering en andere informatie die je niet mag missen vind je bij 1Limburg.

Festivalagenda