pflucke roda jc (19 nov 2020)

Roda JC speelt doelpuntloos gelijk bij Go Ahead Eagles

Roda JC en Go Ahead Eagles hebben in hun duel in Deventer de punten gedeeld. De twee teams kwamen voor rust niet tot scoren en kregen de bal ook in de tweede helft de bal niet tegen de touwen. Eindstand: 0-0.

Kees Luijckx NAC Breda - Roda JC Kerkrade (8 jan 2021)
Tien punten gaf Roda al cadeau: 'NAC helemaal weggespeeld'

Roda JC Kerkrade gaf vrijdag tegen NAC Breda (2-2) voor de vijfde keer dit seizoen in de slotfase een overwinning uit handen. "Het is ontzettend tegenstrijdig", zegt captain Kees Luijckx tegen L1.

Roda JC - TOP Oss (5 sep 2020)
Roda JC-coach Streppel moet improviseren in defensie

Door een blessure ontbreekt Amir Absalem de komende weken in de verdediging bij Roda JC Kerkrade.

Edit - Jong Ajax - Roda JC Kerkrade Roland Alberg
Roda JC boekt ruime zege in eerste wedstrijd van het seizoen

Roda JC heeft de eerste competitiewedstrijd van het seizoen gewonnen.

Kees Luijckx tekent bij Roda JC nr 1 (18 jul 2020)
Roda JC haalt Luijckx terug naar Kerkrade

Kees Luijckx heeft voor de tweede keer in zijn carrière een contract ondertekend bij Roda JC Kerkrade.

Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten