Overslaan en naar de inhoud gaan

Keeperstrainer Dijkstra weg bij eerste elftal Fortuna

Geplaatst opwoensdag 3 maart 2021 - 19:09

Keeperstrainer Sieb Dijkstra maakt niet langer deel uit van de staf van het eerste elftal van Fortuna Sittard.

Door een verschil van inzicht met de technische staf van de Sittardse club moet de trainer per direct vertrekken bij het eerste elftal. Dijkstra behoorde vanaf 2017 tot de technische staf van de eredivisieclub.

Academy
De 54-jarige Dijkstra blijft wel bij de club actief maar gaat nu aan de slag als trainer bij de Fortuna Academy. Daarmee keert hij terug naar de plek waar hij in 2016 begon als trainer van de doelmannen.

Vervanging
Patrick Creemers, de huidige keeperstrainer bij de lagere elftallen zal nu de overstap maken naar het eerste elftal.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Amstel Gold Race Weekend bij L1

Zaterdag 17 april en zondag 18 april is het genieten geblazen voor alle wielerliefhebbers.

De Amstel Gold Race gaat door! En het gaat een heel bijzondere editie worden. Zonder publiek. Reden genoeg om je thuis voor de buis een weekend lang te verwennen vol prachtige beelden rond de wielerklassieker!

Bekijk hier de complete programmagids
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het populaire dagelijkse L1-programma "Limburg in Beweging" is er van maandag tot en met vrijdag om 10:00 op L1 TV. De serie is erop gericht om te voorkomen dat de conditie van Limburgers sterk achteruit gaat nu ze vanwege de coronacrisis veel binnen moeten zitten. De oefeningen zijn zowel geschikt voor ouderen als ‘oudere jongeren’.

Alles over Limburg in Beweging

Meest gelezen