Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Keeper Unnerstall toch weer onder lat bij VVV-Venlo

Geplaatst opdonderdag 17 mei 2018 - 20:53

De Duitse doelman Lars Unnerstall zal door PSV, die hem contracteerde, definitief weer verhuurd worden aan VVV-Venlo.

De goalie zal dus ook komend seizoen voor de Venlonaren ballen tegenhouden.

Binden
De 27-jarige Unnerstall tekende donderdag een contract voor drie jaar bij de landskampioen. PSV besloot om hem vervolgens nog een jaar te verhuren aan zijn huidige club VVV. "We beseften dat het enorm moeilijk zou worden om Lars langer aan ons te binden. Uiteindelijk is dat dankzij een samenwerking met PSV toch gelukt", zegt Stan Valckx, manager voetbal van VVV-Venlo, op de clubsite.

Lees ook: Unnerstall naar PSV; huurperiode bij VVV niet uitgesloten

Mooie beloning
De boomlange Duitser is zelf ook verheugd dat hij nog een jaar langer in Venlo te vinden zal zijn. "Ik heb het geweldig naar mijn zin gehad bij VVV-Venlo. De overgang naar PSV is een mooie beloning, maar het voelt ook goed om nog een jaar langer in Venlo te kunnen blijven. Het is prettig dat deze constructie is bedacht."

Behalve verdediger Nils Röseler die zijn contract verlengde, is er dus nog een vaste waarde die bij de geel-zwarten blijft.

Advertentie
Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Advertentie
Overzicht
Uitgelicht
Stem op je favoriete Vastelaovesgezicht

We zoeken weer een nieuw gezicht voor het nieuwe vastelaovesseizoen! Wie o wie wordt het nieuwe gezicht van de Vastelaovend? Er zijn 8 finalisten!

Als hét L11 Alaaf Vastelaovesgezicht van 2019 ben je te zien tijdens het hele vastelaovesseizoen. Dat kan zijn op L1 TV, op de website, op onze Facebookpagina of bij nog andere uitingen. We maken een mooie, professionele foto van je die hiervoor gebruikt wordt.

Stem op je favoriet
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Met trots presenteert L1 haar nieuwste tv-programma: L1mburg Centraal. Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Fabienne Nijsten, Kirsten Paulus, Sander Kleikers en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen