Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Keeper Unnerstall toch weer onder lat bij VVV-Venlo

Geplaatst opdonderdag 17 mei 2018 - 20:53

De Duitse doelman Lars Unnerstall zal door PSV, die hem contracteerde, definitief weer verhuurd worden aan VVV-Venlo.

De goalie zal dus ook komend seizoen voor de Venlonaren ballen tegenhouden.

Binden
De 27-jarige Unnerstall tekende donderdag een contract voor drie jaar bij de landskampioen. PSV besloot om hem vervolgens nog een jaar te verhuren aan zijn huidige club VVV. "We beseften dat het enorm moeilijk zou worden om Lars langer aan ons te binden. Uiteindelijk is dat dankzij een samenwerking met PSV toch gelukt", zegt Stan Valckx, manager voetbal van VVV-Venlo, op de clubsite.

Lees ook: Unnerstall naar PSV; huurperiode bij VVV niet uitgesloten

Mooie beloning
De boomlange Duitser is zelf ook verheugd dat hij nog een jaar langer in Venlo te vinden zal zijn. "Ik heb het geweldig naar mijn zin gehad bij VVV-Venlo. De overgang naar PSV is een mooie beloning, maar het voelt ook goed om nog een jaar langer in Venlo te kunnen blijven. Het is prettig dat deze constructie is bedacht."

Behalve verdediger Nils Röseler die zijn contract verlengde, is er dus nog een vaste waarde die bij de geel-zwarten blijft.

Advertentie
Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Advertentie

Limburgs_kampioenschap_latje_trap

Overzicht
Uitgelicht
Limburgs Kampioenschap Latje Trap

L1 organiseert deze zomer in samenwerking met Moonen Movies het Limburgs Kampioenschap Latje Trap. Hierbij is het doel om het vaakst de lat te raken vanaf verschillende afstanden. Schop jij het tot de finale in het stadion van één van de Limburgse profclubs? Schrijf je dan in voor een van de onderstaande voorronden verspreid door de provincie.

Schrijf je in voor het LK Latje Trap
Festivals in Limburg
Uitgelicht
Het laatste festivalnieuws in Limburg

De festivalagenda in Limburg puilt uit. Al het nieuws over artiesten, programmering, kaartverkoop en andere informatie die je niet mag missen vind je hier.

Festivals in Limburg
Uitgelicht
Wij willen met jullie naar Pinkpop!

We zijn op zoek naar een familie die-hard Pinkpoppers. Welke familie gaat met 3 generaties naar Pinkpop? Opa en/of oma, vader en/of moeder, zoon en/of dochter die niet kunnen wachten om mee te brullen met de Foo Fighters, Pearl Jam en Bruno Mars.

Sjoerd en Stefan willen meekijken hoe de familie geniet van al het moois dat Pinkpop te bieden heeft. Vrijdag en zaterdag volgen ze jullie om te zien hoe er gechilled, gefeest en gelachen wordt. Een mooiere aftermovie kan niet!

Geef je op
Advertentie
Wij feliciteren alle ouders met een nieuw wonder

Is er bij jou in de familie of vriendenkring in 2017 een baby'tje geboren? En woont de kleine in Limburg? Stuur dan een foto in voor onze zoektocht naar de leukste babyfoto van de provincie.

babyfoto-rubriek

Meest gelezen