Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Keeper Unnerstall toch weer onder lat bij VVV-Venlo

Geplaatst opdonderdag 17 mei 2018 - 20:53

De Duitse doelman Lars Unnerstall zal door PSV, die hem contracteerde, definitief weer verhuurd worden aan VVV-Venlo.

De goalie zal dus ook komend seizoen voor de Venlonaren ballen tegenhouden.

Binden
De 27-jarige Unnerstall tekende donderdag een contract voor drie jaar bij de landskampioen. PSV besloot om hem vervolgens nog een jaar te verhuren aan zijn huidige club VVV. "We beseften dat het enorm moeilijk zou worden om Lars langer aan ons te binden. Uiteindelijk is dat dankzij een samenwerking met PSV toch gelukt", zegt Stan Valckx, manager voetbal van VVV-Venlo, op de clubsite.

Lees ook: Unnerstall naar PSV; huurperiode bij VVV niet uitgesloten

Mooie beloning
De boomlange Duitser is zelf ook verheugd dat hij nog een jaar langer in Venlo te vinden zal zijn. "Ik heb het geweldig naar mijn zin gehad bij VVV-Venlo. De overgang naar PSV is een mooie beloning, maar het voelt ook goed om nog een jaar langer in Venlo te kunnen blijven. Het is prettig dat deze constructie is bedacht."

Behalve verdediger Nils Röseler die zijn contract verlengde, is er dus nog een vaste waarde die bij de geel-zwarten blijft.

Advertentie
Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Advertentie
Overzicht
Uitgelicht
Cultuur vanuit je luie stoel: volg Cultura Nova bij L1

Het internationale theaterfestival Cultura Nova is ook dit jaar weer te beleven via L1. Geniet van vrijdag 24 augustus tot en met zondag 2 september vanuit Heerlen van alle hoogtepunten van het festival. Online via L1.nl/CulturaNova en elke avond vanaf 18:00 uur op L1 TV. De opening door het Italiaanse gezelschap Kitonb is vrijdag 24 augustus vanaf 21:30 uur live te zien.

Alles over Cultura Nova bij L1 lees je hier
Uitgelicht
Ontdek Limburg van Boven

Bekijk onze prachtige provincie vanuit de lucht. In Limburg van Boven vliegen we dagelijks boven de mooiste plekjes van Limburg.

Van maandag t/m donderdag om 18:50, 19:50 en 21:50 op L1 TV.

Bekijk hier alle afleveringen online
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen