Overslaan en naar de inhoud gaan

Keeper Koot onder de lat bij Helmond Sport

Geplaatst opzaterdag 1 augustus 2020 - 17:06

Doelman Rowen Koot vervolgt zijn carrière bij Helmond Sport.

De in Munstergeleen geboren keeper komt over van Fortuna Sittard. Bij Helmond Sport gaat hij werken met de Sittardse coach Wil Boessen.

Één seizoen
Koot (21) ondertekent bij de Keuken Kampioen Divisie-club een contract voor één seizoen, ervan uitgaande dat hij de medische keuring doorstaat. De doelman was de afgelopen weken al op proef bij de Helmonders en speelde onder meer mee in een oefenduel tegen MVV Maastricht.

Geen debuut
Bij Fortuna Sittard was Koot de afgelopen twee seizoenen derde keus. Tot een Eredivisie-debuut voor de geel-groenen zou het niet komen.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen