Overslaan en naar de inhoud gaan

Keeper Kirschbaum verruilt Venlo voor Regensburg

Geplaatst opvrijdag 4 juni 2021 - 14:59

Doelman Thorsten Kirschbaum heeft na zijn vertrek bij VVV-Venlo niet veel tijd nodig gehad om een nieuwe werkgever te vinden.

De keeper (34) ondertekent een tweejarig contract bij SSV Jahn Regensburg, dat uitkomt in de 2. Bundesliga.

Geen nieuw contract
Kirschbaum was de afgelopen twee seizoenen de eerste keus onder de lat bij de Venlonaren, maar kreeg onlangs - net als dertien andere spelers - te horen dat VVV hem geen nieuw contract zou voorschotelen. De Duitser kwam medio 2019 naar de Koel als opvolger van zijn bij VVV succesvolle landgenoot Lars Unnerstall.

Middenmoter
Regensburg is een middenmoter op het tweede niveau in Duitsland. De club uit Beieren eindigde het afgelopen seizoen in de 2. Bundesliga op de veertiende plaats.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen