Overslaan en naar de inhoud gaan

Keeper keert terug naar Vitesse na mislukte huurperiode

Geplaatst opwoensdag 23 januari 2019 - 17:16

Doelman Jeroen Houwen (22) is al na een half jaar terug bij Vitesse, de club die hem afgelopen zomer verhuurde aan Telstar. Het huurcontract is per direct ontbonden.

Het was de bedoeling dat de keeper uit Oirlo op een lager niveau ervaring op zou doen.

Lees ook: Vitesse stalt Houwen tijdelijk in Keuken Kampioen Divisie

Goed begin
Houwen begon ook goed aan zijn avontuur in Velsen-Zuid. Hij kreeg direct een basisplaats en speelde negen wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie en één duel in de beker. Door een blessure raakte hij echter zijn plek onder de lat kwijt aan Wesley Zonneveld. Sinds begin november keepte Houwen niet meer in een officieel duel.

Strijd in Arnhem
Om die reden is besloten de keeper terug te sturen naar Arnhem, waar hij de strijd aan mag gaan met Eduardo en Remko Pasveer. Die laatste wist hij al eens uit de basis te spelen. Afgelopen seizoen nam Houwen de plek van Pasveer in bij Vitesse tijdens de laatste zeven wedstrijden in de Eredivisie. In de zomer kwam Eduardo echter naar de club en dat betekende het einde van de basisplaats van Houwen.

Echte Limburgers gezocht!
Geef je op als kandidaat voor Kwizzele.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen