Overslaan en naar de inhoud gaan

Keeper keert terug naar Vitesse na mislukte huurperiode

Geplaatst opwoensdag 23 januari 2019 - 17:16

Doelman Jeroen Houwen (22) is al na een half jaar terug bij Vitesse, de club die hem afgelopen zomer verhuurde aan Telstar. Het huurcontract is per direct ontbonden.

Het was de bedoeling dat de keeper uit Oirlo op een lager niveau ervaring op zou doen.

Lees ook: Vitesse stalt Houwen tijdelijk in Keuken Kampioen Divisie

Goed begin
Houwen begon ook goed aan zijn avontuur in Velsen-Zuid. Hij kreeg direct een basisplaats en speelde negen wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie en één duel in de beker. Door een blessure raakte hij echter zijn plek onder de lat kwijt aan Wesley Zonneveld. Sinds begin november keepte Houwen niet meer in een officieel duel.

Strijd in Arnhem
Om die reden is besloten de keeper terug te sturen naar Arnhem, waar hij de strijd aan mag gaan met Eduardo en Remko Pasveer. Die laatste wist hij al eens uit de basis te spelen. Afgelopen seizoen nam Houwen de plek van Pasveer in bij Vitesse tijdens de laatste zeven wedstrijden in de Eredivisie. In de zomer kwam Eduardo echter naar de club en dat betekende het einde van de basisplaats van Houwen.

Echte Limburgers gezocht!
Geef je op als kandidaat voor Kwizzele.

Deel dit bericht via

Stel je vraag over corona aan onze medische deskundigen.

Om 18:00 op L1 TV de antwoorden in AvondGasten: Corona in Limburg.

1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Tot overmaat van ramp
Uitgelicht
Tot overmaat van ramp: een bijzonder podium voor kunstenaars

Iedere woensdag en zondag om 17:00 en 22:00 uur op L1 TV

Het zijn barre tijden in de kunst- en cultuursector. Theaters en poppodia zijn nog gesloten of krijgen nauwelijks serieuze mogelijkheden om te functioneren.
Toneelgroep Maastricht, Parkstad Limburg Theaters en L1 presenteren daarom Tot overmaat van ramp vanaf woensdag 13 mei. Het is een televisie- en onlineproject waarbij kunstenaars uit heel Limburg zich op een bijzondere wijze presenteren aan het grote publiek.

Bekijk hier de afleveringen van Tot overmaat van ramp
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen