Edit - Apaches defensie

Apaches oefenen in het luchtruim boven Venray

Apaches van het Defensie Helikopter Commando (DHC) oefenen deze week in het luchtruim boven de gemeente Venray.

Kazerne Vredepeel
Heropening vliegbasis De Peel binnen enkele jaren

Het Ministerie van Defensie wil zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen een paar jaar, de nu slapende vliegbasis De Peel in Vredepeel weer operationeel maken.

Arbeidsmigranten Oost-Europa Speelgoedauto
Migranten moeten kazerne in Weert verlaten

De arbeidsmigranten die in de Van Horne Kazerne in Weert wonen, moeten daar weg. Daarvoor moet de gemeente Weert ze wel de tijd geven. Dat heeft de rechter besloten.

Oude marechausseekazerne Maastricht te koop

De voormalige Koninklijke Marechausseekazerne aan de Scharnerweg in Maastricht gaat binnenkort in de verkoop.

Gewonde militair maakt het goed: 'Snel gehandeld'

De militair die dinsdagmorgen gewond raakte bij een ongeluk op de kazerne in Vredepeel, is buiten levensgevaar. Hij kwam op de kazerne met zijn auto in botsing met twee collega's.

Militairen botsen op kazerne: één man in ziekenhuis

Bij een botsing tussen twee auto's op de kazerne in Vredepeel is één militair gewond geraakt. Hij is met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.

Defensievakbond wil meldpunt seksueel misbruik

De militaire vakbond VBM wil dat er een onafhankelijk meldpunt komt waar mensen terechtkunnen die slachtoffer zijn geworden van seksueel misbruik bij Defensie.

Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten