handbal oranje heren

Ongunstige potindeling handballers bij loting EK

De Nederlandse handballers hebben niet geprofiteerd van hun sterke eindschot in de kwalificatiereeks voor het EK van 2022.

Handbal oranje
Limburgse handballers klaar om feestje te vieren

Het is een belangrijke week voor de Nederlandse handballers. Ze hebben twee kansen om zich te kwalificeren voor het Europees kampioenschap van 2022.

Stavast
Quarantaine kost handballer Stavast selectie voor Oranje

Ivar Stavast kan zich niet aansluiten bij de selectie van het Nederlands handbalteam. Hij moet in quarantaine bij zijn Duitse club HC Elbflorenz Dresden.

Kay Smits handbal
Kay Smits schiet Oranje naar winst tegen Polen

Handballer Kay Smits heeft Oranje in de slotseconde van de uitwedstrijd tegen Polen naar de winst geschoten. Nederland won het EK-kwalificatieduel met 26-27.

Tim Claessens
Tim Claessens toegevoegd aan Oranje

Handballer Tim Claessens is door bondscoach Richardsson aan de selectie van de Nederlandse ploeg toegevoegd.

Luc Steins handbal
Handballers kunnen WK uit het hoofd zetten

De Nederlandse handbalploeg komt niet in actie op het WK. Het team was opgeschoven tot eerste reserve, maar er liggen geen verdere afmeldingen van deelnemende ploegen in het verschiet.

Kay Smits handbal
Handballer Smits gaat opnieuw voor Duitse topclub spelen

Kay Smits verkast van Denemarken naar Duitsland. De handballer uit Geleen gaat weer voor SC Magdeburg spelen.

Kay Smits handbal
Handbalcoach bivakkeert op Schiphol: 'Zijn er klaar voor'

Op de dag dat het WK handbal start, is er nog steeds een kans dat Nederland alsnog aan dat WK kan gaan deelnemen. Bondscoach Erlingur Richardsson wacht op Schiphol de ontwikkelingen in spanning af.

Luc Steins handbal
Steins loodst handballers naar gelijkspel tegen Sloveniƫ

Een overwinning was te veel gevraagd, maar de Nederlandse handballers hebben zich in Celje kranig geweerd tegen Sloveniƫ in de kwalificatie voor het EK van 2022.

HES20210106_072
Handbalbroers Smits spelen vijftigste interland

De handballers Jorn en Kay Smits spelen tegen Sloveniƫ beiden hun vijftigste interland.

Overzicht
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane