Grote brand Belgiƫ tot in Weert te zien

De Belgische brandweer is zondag uitgerukt voor een brand in een loods in Kaulille, vlak over de grens bij Weert.

Mishandelde Amber is bang dat ze daders weer tegenkomt

De 18-jarige Amber Terwingen uit de Belgische grensplaats Maasmechelen werd in september bont en blauw geslagen door een groepje jongens, omdat ze het opnam voor haar homoseksuele vriend.

Emotionele getuigenoproep moeder in elkaar geslagen meisje

De ouders van de 18-jarige Amber Terwingen uit de Belgische grensplaats Maasmechelen, die op een feest in elkaar geslagen werd omdat ze opkwam voor haar homovriend, smeken getuigen om zich te melden.

Meisje (18) krijgt klappen omdat ze voor homovriend opkomt

De 18-jarige Amber Terwingen uit de Belgische grensplaats Maasmechelen is zaterdagavond bont en blauw geslagen door een groepje jongens. Ze kreeg een pak rammel omdat ze het voor haar homoseksuele vriend opnam.

Forse boete voor vuurwerksmokkelaar

De rechtbank in het Belgische Tongeren heeft een Nederlander van 27 jaar tot een boete van 4800 euro veroordeeld, omdat hij zo'n 1000 kilo illegaal vuurwerk vervoerde.

Overzicht
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane