Eerste Limburgse kattencafé alweer dicht

Slecht nieuws voor kattenliefhebbers in Venlo. Het kattencafé dat daar in maart opende, sluit zijn deuren.

Eerste kattencafé in Limburg opent zijn deuren

Het allereerste kattencafé van Limburg opent vrijdag in Venlo zijn deuren.

Kattencafé schraapt 15 mille bij elkaar met crowdfunding

Toekomstig kattencafé Bie Moes in Sittard kan dankzij crowdfunding worden verbouwd en ingericht tot plek waar kattenliefhebbers terecht kunnen voor een kop koffie, en als de katten ze aardig vinden ook een kopje.

Al 4000 euro opgehaald voor kattencafé Sittard

Een crowdfundingactie om in Sittard een kattencafé te openen heeft al zo'n 4000 euro opgeleverd.

Plannen voor eerste kattencafé in Limburg

Met een beetje geluk krijgt Sittard het eerste kattencafé van Limburg.

Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten