Overslaan en naar de inhoud gaan

Kattenbeul slaat weer toe: Kat van pijnlijke dood gered

Geplaatst opwoensdag 11 april 2018 - 9:22

In Ulestraten is een zwerfkat van een pijnlijke dood gered.

Een buurtbewoner zag het dier dinsdagochtend in de omgeving van de Steeg met een stuk ijzerdraad om zijn nek lopen.

Veel moeite
Door adequaat handelen van de bewoner is het dier gered. Met heel veel moeite werd het katje verlost van de ijzerdraad, zo schrijft de politie op Facebook.

Kattenbeul
Volgens de politie is uit onderzoek gebleken dat er opzet in het spel is. De politie is dan ook al een tijdje op zoek naar de kattenbeul die voor dood en verderf in Ulestraten en Geulle zorgt.

Lees ook: Politie zoekt naar kattenbeul in Geulle en Ulestraten

Seriemartelaar
Volgens de politie is het sinds 2015 nu al 17 keer gebeurd dat katten op een gruwelijke toegetakelde manier in die omgeving worden gevonden. Vaak gaat het om katten die in Ulestraten zijn verdwenen. Later worden ze dan zwaar mishandeld en gewond teruggevonden. Meestal overleven de dieren de marteling niet.

Lees ook: Twee katten doodgemarteld: politie zoekt dierenbeul

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen