Overslaan en naar de inhoud gaan

Kattenbeul slaat weer toe: Kat van pijnlijke dood gered

Geplaatst opwoensdag 11 april 2018 - 9:22

In Ulestraten is een zwerfkat van een pijnlijke dood gered.

Een buurtbewoner zag het dier dinsdagochtend in de omgeving van de Steeg met een stuk ijzerdraad om zijn nek lopen.

Veel moeite
Door adequaat handelen van de bewoner is het dier gered. Met heel veel moeite werd het katje verlost van de ijzerdraad, zo schrijft de politie op Facebook.

Kattenbeul
Volgens de politie is uit onderzoek gebleken dat er opzet in het spel is. De politie is dan ook al een tijdje op zoek naar de kattenbeul die voor dood en verderf in Ulestraten en Geulle zorgt.

Lees ook: Politie zoekt naar kattenbeul in Geulle en Ulestraten

Seriemartelaar
Volgens de politie is het sinds 2015 nu al 17 keer gebeurd dat katten op een gruwelijke toegetakelde manier in die omgeving worden gevonden. Vaak gaat het om katten die in Ulestraten zijn verdwenen. Later worden ze dan zwaar mishandeld en gewond teruggevonden. Meestal overleven de dieren de marteling niet.

Lees ook: Twee katten doodgemarteld: politie zoekt dierenbeul

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen