Overslaan en naar de inhoud gaan

Kat beschoten in Geleen: beestje komt thuis met kogel in keel

Geplaatst opdonderdag 22 augustus 2019 - 20:35

De baasjes van kat Kees kregen woensdagavond de schrik van hun leven toen hun huisdier na een avondwandeling in Geleen weer thuiskwam.

Het beestje bleek een kogeltje in zijn keel te hebben zitten.

Wandelen
Mogelijk is de kat beschoten toen hij in de buurt van de Eloystraat aan de wandel was. "Hij gaat elke avond naar buiten en komt regelmatig terug om even geknuffeld te worden of eten te krijgen", legt baasje Lynn Townsend uit. "We zagen toen hij gisteren thuiskwam dat hij beschoten was met een luchtbuks."

Dierenarts
Wie op het beestje geschoten heeft, is niet bekend. "We hebben in de buurt rondgevraagd, maar niemand heeft wat gezien", zegt Townsend. Kees werd geraakt aan de linkerkant van zijn gezicht, net onder zijn bekje. "We zijn meteen naar de dierenarts gegaan. Daar is de kogel verwijderd. Gelukkig gaat het goed met Kees en heeft hij verder geen verwondingen."

Cultura Nova volg je bij L1!
Ga naar L1.nl/CulturaNova

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
De allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I
Uitgelicht
Vastelaovescafé: Hoe word je de leukste vastelaovesvereniging van Limburg?

Limburg is een vereniging rijker. VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is nog maar net opgericht, maar loopt over van ambitie. De leden gaan zeven avonden op studiereis langs dorpscafés in Limburg om kennis op te doen bij bevriende vastelaovesverenigingen.

Het is bekend: de allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I! Samen met Vorst Ruud trekt De Raod van L11 door heel Limburg. Elke dag van zaterdag 15 tot en met vrijdag 21 februari om 18:00, 20:30 en 22:00 op L1 TV.

Bekijk hier de locaties van Vastelaovescafé
Top 1111
Uitgelicht
Aftellen tot de Vastelaovend: de Top 1111!

Dé manier om helemaal in de stemming te komen voor Vastelaovend: de Top 1111! We tellen met je af tot aan de Vastelaovend. Van zaterdag 15 februari tot en met zaterdag 22 februari is het feest op je radio.

Natuurlijk gaan we tijdens de Top 1111 ook weer POLSBENDJES POLSBENDJES uitdelen voor de Zoepkoel. Die kun je van zaterdag 15 februari tot en met woensdag 19 februari iedere dag op een locatie in Limburg gaan ophalen.

Meer over de Top 1111
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen