Overslaan en naar de inhoud gaan

Kat beschoten in Geleen: beestje komt thuis met kogel in keel

Geplaatst opdonderdag 22 augustus 2019 - 20:35

De baasjes van kat Kees kregen woensdagavond de schrik van hun leven toen hun huisdier na een avondwandeling in Geleen weer thuiskwam.

Het beestje bleek een kogeltje in zijn keel te hebben zitten.

Wandelen
Mogelijk is de kat beschoten toen hij in de buurt van de Eloystraat aan de wandel was. "Hij gaat elke avond naar buiten en komt regelmatig terug om even geknuffeld te worden of eten te krijgen", legt baasje Lynn Townsend uit. "We zagen toen hij gisteren thuiskwam dat hij beschoten was met een luchtbuks."

Dierenarts
Wie op het beestje geschoten heeft, is niet bekend. "We hebben in de buurt rondgevraagd, maar niemand heeft wat gezien", zegt Townsend. Kees werd geraakt aan de linkerkant van zijn gezicht, net onder zijn bekje. "We zijn meteen naar de dierenarts gegaan. Daar is de kogel verwijderd. Gelukkig gaat het goed met Kees en heeft hij verder geen verwondingen."

Cultura Nova volg je bij L1!
Ga naar L1.nl/CulturaNova

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen