Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Kasteleins Maastricht beboet om rookverbod

Geplaatst opdinsdag 28 oktober 2014 - 11:58

Drie kasteleins in Maastricht zijn de afgelopen twee weken op de bon geslingerd omdat er in hun cafés gerookt werd.

De afgelopen weken controleerden handhavers van het Flexteam in totaal 17 horecazaken in de gemeente.

Waarschuwing
Naast de boetes deelden de ambtenaren van onder meer Voedsel- en Warenautoriteit, Belastingdienst en Sociale Recherche ook waarschuwingen uit voor een ontbrekende alcoholvergunning, slecht opgeborgen agecoins en het ontbreken van een leeftijdssticker. Twee zaken waar geen leidinggevende rondliep werden ook op de vingers getikt.

Drugspand
De handhavers vielen deze periode ook drie woonhuizen binnen op verdenking van drugshandel. Bij één pand bleek de tip te kloppen, en vond de politie een kilo harddrugs. In het huis in de wijk Wittevrouwenveld werden twee mensen aangehouden.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Maastricht wil café op slot na vondst harddrugs
Achterlicht auto car
Kapot achterlicht leidt naar harddrugs in Maastricht
28.000 euro in reservewiel van taxi bij Roermond
Eerste aanhoudingen voor drugs op Solar-festival
Overzicht
Advertentie
De Bijenkorf Maastricht is nu nog mooier

In het voorjaar van 2018 werd de Bijenkorf Maastricht al vernieuwd met de transformatie van de afdeling damesschoenen en lederwaren. Precies op tijd voor de feestdagen is nu ook de afdeling cosmetica op de parterre helemaal vernieuwd en mooier dan ooit. De cosmetica-afdeling is flink uitgebreid in zowel ruimte als merken, waarbij NARS een opvallende nieuwkomer is.

Bekijk hier de nieuwe Bijenkorf in Maastricht
Uitgelicht
L1 Samen voor de Voedselbank, ook in 2018!

Net als de afgelopen vier jaar slaat L1 ook dit jaar weer de handen ineen om de Voedselbank te helpen met het inzamelen van lang houdbare levensmiddelen.

De actie vindt plaats van woensdag 5 december tot en met donderdag 13 december. In die periode staan alle kanalen van L1, van radio tot TV en online, weer in het teken van de actie ‘L1 Samen voor de Voedselbank’

Meld ook je actie aan
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen