Overslaan en naar de inhoud gaan

Kastelein zet bewakingsbeelden van inbraak online

Geplaatst opdonderdag 10 november 2016 - 14:15

Voor de Geleense kastelein Peter Feron was de maat vol. Na de derde inbraak in zijn zaak in drie weken tijd heeft hij de bewakingsbeelden online gezet.

In de nacht van maandag op dinsdag heeft een man met een capuchon opnieuw de kassa leeggehaald bij café Feron aan de Markt.

Kleingeld
Volgens de kroegbaas heeft de inbreker het gemunt op kleingeld. "Het grote geld halen we elke dag uit de kassa", zegt hij. Desondanks heeft de inbreker volgens Feron toch al enkele honderden euro's buitgemaakt. "Het is nu de derde keer in korte tijd dat hij bij ons binnen is geweest. Daarom heb ik de beelden op Facebook gezet."

Alarm
Volgens de geplaagde café-eigenaar weet de inbreker keer op keer ongestoord de ruiten open te breken. "Sterker nog, het raam was nog niet eens hersteld van de vorige inbraak. De bewakingscamera schrikt hem duidelijk niet af. Daarom hebben we nu ook een alarminstallatie aangeschaft."

De kroegbaas hoopt dat iemand de man herkent.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

800 hennepplanten gevonden in kelder horecagelegenheid
Hennepplantage met 1500 planten opgerold
Man overvalt supermarkt in centrum Geleen
Dit zijn de overvallers van eerste kerstdag
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Luister op Hemelvaartsdag naar de Limburgse 100!

Voor de zesentwintigste keer wordt de Limburgse 100, de lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden, uitgezonden op Hemelvaartsdag. Het Limburgse publiek heeft ook dit jaar weer hun stem online uit kunnen brengen. Luister mee op 26 mei 2022, vanaf 08:00 uur op L1 Radio!

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen