Kasteeltuinen Arcen

Pilot testen voor toegang was eenmalig voor Kasteeltuinen

De organisatie achter de kasteeltuinen in Arcen gaat niet nog een keer meedoen aan een openingspilot. "Dit was eenmalig. We richten ons nu volledig op de seizoensopening."

Kasteeltuinen Arcen
Kasteeltuinen Arcen twee dagen open in testweekend

Kasteeltuin Arcen is komend weekend alleen op zaterdag en zondag beperkt geopend voor bezoekers die een negatieve corona-uitslag kunnen tonen.

Kasteeltuinen Arcen
Toeristische parken kijken wisselend terug op herfstvakantie

De Limburgse toeristische trekpleisters kijken wisselend terug op het aantal bezoekers gedurende de herfstvakantie.

Elfia 2018 (sep 2018)
Toch fantasy-event Elfia in Arcen

Het fantasy-evenement Elfia in Kasteeltuinen Arcen gaat in september door, ondanks de coronacrisis.

STRUIK 2
Geen 'vlinderweer' op eerste dag vlindertelling

Bewolking, wind en regenbuien. Precies het weer waar vlinders niet van houden, dus lieten zij zich amper zien tijdens de tuinvlindertelling Vlinder Mee.

Kasteeltuinen Arcen
ANWB-leden vinden Kasteeltuinen leukste Limburgse uitje

Bij de jaarlijkse verkiezing van leukste uitjes van Nederland, zijn in Limburg de Kasteeltuinen Arcen, het Kasteelpark Born en de Alfa Bierbrouwerij in Thull in de prijzen gevallen.

Eerste ooievaarskuiken kruipt uit ei in Arcen

Nieuw leven in Kasteeltuinen Arcen. Daar is op de eerste dag van mei een ooievaarskuiken geboren.

Lichtkunstfestival strijkt neer in Kasteeltuinen Arcen

De Kasteeltuinen Arcen zijn bij nacht een wondere wereld dankzij Enchanted Gardens. Het lichtkunstfestival trekt deze herfstvakantie iedere avond gemiddeld 1500 bezoekers.

Kasteeltuinen Arcen oogsten lof met tuinrestauratie

Kasteeltuinen Arcen is in de prijzen gevallen in een internationale tuinenwedstrijd.

Een miljoen liter water voor grootste Koi Show ter wereld

Het watersysteem voor de Holland Koi Show in de Kasteeltuinen in Arcen is geheel vernieuwd. Op deze manier worden de vissen continu voorzien van vers water en dat is beter voor de dieren.

Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Je bakt je lekkernij thuis in je eigen keuken en neemt het mee naar de radio-uitzending van Plat-eweg waar het live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten