Video: 200 mensen rennen koude Horster water in 1 jan 2016

200 mensen rennen koude Horster water in

Zo'n tweehonderd enthousiastelingen zijn zondagmiddag het koude water in Horst ingerend voor de traditionele nieuwjaarsduik.

Geld en compliment voor Sportzone in Horst

De initiatiefnemers van de Sportzone in de Kasteelse Bossen in Horst krijgen 75.000 euro van de gemeente Horst aan de Maas om de onderlinge samenwerking door te zetten.

Warme nieuwjaarsduik door hoge temperaturen

Mensen die meedoen aan een nieuwjaarsduik krijgen het een stuk minder koud dan andere jaren.

Nieuw dancefestijn bij Kasteelse Bossen in Horst

Dance-evenement Wild Kingdom vindt zaterdag 5 september voor de eerste keer plaats bij de Kasteelse Bossen in Horst.

Zwemmer onderkoeld in Kasteelse Bossen Horst

In de Kasteelse Bossen in Horst is een zwemmer onderkoeld geraakt.

Klein Limburgs succes op Powerman Horst (13 apr 2015)
Enquête over verloop van Powerman in Horst na klachten

Horst aan de Maas gaat betrokkenen bij duatlonevenement Powerman schriftelijk benaderen voor een evaluatie van de recente editie twee weken geleden.

Communicatie rond duathlon Powerman Horst onvoldoende

Sportevenement Powerman heeft aanwonenden langs het parcours bij de Kasteelse Bossen vooraf onvoldoende geïnformeerd over de wedstrijddag op 12 april.

Horst doet onderzoek naar zwembad bij sportcampus

De gemeente Horst aan de Maas onderzoekt samen met zes Horster sportclubs hoe er in de Kasteelse Bossen een sportcampus kan worden gerealiseerd.

Overzicht
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Avondnieuws in je mailbox

1Limburg biedt naast de ochtend- en middageditie nu ook een nieuwsmail voor de avond aan. Je ontvangt vijf actuele berichten, waaronder een samenvatting van de Limburg Centraal-uitzending. De avondeditie wordt om 20.00 uur verstuurd. De ochtendeditie om 8.00 uur en de middageditie rond 12.00 uur. Je kunt zelf kiezen welke editie het best bij jou past. Hoe je dat instelt? Klik op de link.

Nieuwsmail
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
1Limburg Festivals
Uitgelicht
Festivalagenda

De festivalagenda in Limburg puilt uit. Al het nieuws over artiesten, programmering en andere informatie die je niet mag missen vind je bij 1Limburg.

Festivalagenda