Ambulance stock

Gewonde door mishandeling Kasteelse Bossen

In de Kasteelse Bossen in Horst is zaterdagavond vlak voor middernacht iemand mishandeld.

Water Kasteelse Bossen Horst (25 feb 2021)
Opnieuw blauwalg in vijver Horst

In het water van de Kasteelse Bossen in Horst is blauwalg aangetroffen. Eind december werd de bacterie op die plek ook aangetroffen.

kasteelse bossen horst (22 dec 2020)
Blauwalg in wateren van Kasteelse Bossen in Horst

In de wateren van de Kasteelse Bossen in Horst is blauwalg aangetroffen.

vermiste man horst kasteelse bossen honden politie (25 nov 2020)
Politie zoekt verder naar vermiste man uit Horst

De politie gaat donderdagmiddag verder zoeken naar de vermiste Geert Haegens (42) uit Horst.

vermiste man horst kasteelse bossen honden politie (26 nov 2020)
Grote zoekactie naar vermiste man in Horst aan de Maas

De politie is woensdagavond bij de Kasteelse Bossen in Horst aan de Maas gestart met een grootschalige zoekactie naar een vermiste man (42).

Afsluiting Strandbad Horst - 10 aug 2020
Strandbad Horst gaat weer open

Strandbad Kasteelse Bossen in Horst gaat donderdag weer open voor bezoekers. Er mogen dan een maximum aantal mensen binnen. "Ongeveer 350 bezoekers", laat een woordvoerster van de gemeente Horst aan de Maas weten.

Duikteam ingeschakeld om verloren trouwring te vinden (20 juli 2020)
Duikers vinden verloren trouwring op trouwdag

Duikers van duikvereniging OSV Quintus uit Horst hebben zondag op verzoek van een koppel gezocht naar een trouwring in het water van de Kasteelse Bossen.

Video: 200 mensen rennen koude Horster water in 1 jan 2016
200 mensen rennen koude Horster water in

Zo'n tweehonderd enthousiastelingen zijn zondagmiddag het koude water in Horst ingerend voor de traditionele nieuwjaarsduik.

Geld en compliment voor Sportzone in Horst

De initiatiefnemers van de Sportzone in de Kasteelse Bossen in Horst krijgen 75.000 euro van de gemeente Horst aan de Maas om de onderlinge samenwerking door te zetten.

Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten