Overslaan en naar de inhoud gaan

Kasteel Erenstein decor voor Wie Is De Mol?-achtige tv-show

Geplaatst opmaandag 25 januari 2021 - 17:05

Kasteel Erenstein in Kerkrade is het decor voor het nieuwe RTL-programma 'De Verraders'. De opnames van de spelshow met BN'ers als deelnemers zijn al achter de rug.

De nieuwe spelshow, gepresenteerd door Tijl Beckand, moet een van de paradepaardjes worden van de zaterdagavond op RTL4.

Verraders
In de spelshow gaan achttien BN'ers op zoek naar een zilverschat. Drie van hen zijn de verraders en hebben een eigen missie: zij zijn zelf van plan de schat mee naar huis te nemen. De andere deelnemers weten alleen niet wie de verraders zijn. Het productiehuis achter kijkcijferhit Wie is de Mol? heeft de nieuwe show gemaakt. Anders dan bij dat programma is het voor de kijker nu vooraf wel al bekend welke spelers er een andere agenda op nahouden.

Het is nog niet bekend wie meedoet aan de spelshow. De planning is dat het tv-programma in maart te zien is.

Zuid-Limburg vaker decor
Het is zeker niet de eerste keer dat Zuid-Limburg wordt gekozen voor tv-opnames. Zo was het Heuvelland al te zien in de kerstspecial van All You Need Is Love en werd Videoland-serie 72U Ondergronds opgenomen in de grotten in Valkenburg. Het best bekeken programma dat is opgenomen in Zuid-Limburg blijft nog steeds Flikken Maastricht.

Lees ook: Limburgse grotten decor voor avontuurlijk kinderprogramma

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Cyriel Heuts, Kirsten Paulus, Bas van Mulken en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen

Meest gelezen