Overslaan en naar de inhoud gaan

Kasteel Erenstein decor voor Wie Is De Mol?-achtige tv-show

Geplaatst opmaandag 25 januari 2021 - 17:05

Kasteel Erenstein in Kerkrade is het decor voor het nieuwe RTL-programma 'De Verraders'. De opnames van de spelshow met BN'ers als deelnemers zijn al achter de rug.

De nieuwe spelshow, gepresenteerd door Tijl Beckand, moet een van de paradepaardjes worden van de zaterdagavond op RTL4.

Verraders
In de spelshow gaan achttien BN'ers op zoek naar een zilverschat. Drie van hen zijn de verraders en hebben een eigen missie: zij zijn zelf van plan de schat mee naar huis te nemen. De andere deelnemers weten alleen niet wie de verraders zijn. Het productiehuis achter kijkcijferhit Wie is de Mol? heeft de nieuwe show gemaakt. Anders dan bij dat programma is het voor de kijker nu vooraf wel al bekend welke spelers er een andere agenda op nahouden.

Het is nog niet bekend wie meedoet aan de spelshow. De planning is dat het tv-programma in maart te zien is.

Zuid-Limburg vaker decor
Het is zeker niet de eerste keer dat Zuid-Limburg wordt gekozen voor tv-opnames. Zo was het Heuvelland al te zien in de kerstspecial van All You Need Is Love en werd Videoland-serie 72U Ondergronds opgenomen in de grotten in Valkenburg. Het best bekeken programma dat is opgenomen in Zuid-Limburg blijft nog steeds Flikken Maastricht.

Lees ook: Limburgse grotten decor voor avontuurlijk kinderprogramma

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Amstel Gold Race Weekend bij L1

Zaterdag 17 april en zondag 18 april is het genieten geblazen voor alle wielerliefhebbers.

De Amstel Gold Race gaat door! En het gaat een heel bijzondere editie worden. Zonder publiek. Reden genoeg om je thuis voor de buis een weekend lang te verwennen vol prachtige beelden rond de wielerklassieker!

Bekijk hier de complete programmagids
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het populaire dagelijkse L1-programma "Limburg in Beweging" is er van maandag tot en met vrijdag om 10:00 op L1 TV. De serie is erop gericht om te voorkomen dat de conditie van Limburgers sterk achteruit gaat nu ze vanwege de coronacrisis veel binnen moeten zitten. De oefeningen zijn zowel geschikt voor ouderen als ‘oudere jongeren’.

Alles over Limburg in Beweging

Meest gelezen