Kabouterhuisje Elsloo (1 jan 2020)

Limburgs Landschap op zoek naar Banksy van Elsloo

Wie is de mysterieuze maker van kabouterwoningen bij kasteelpark Elsloo? Dat wil het Limburgs Landschap als beheerder van het terrein graag weten.

handboeien, diefstal, politie, winkeldief, man, aanhouding, aangehouden (stock)
Man belaagt ex-vrouw op Tweede Kerstdag

De politie heeft op Tweede Kerstdag een man in Elsloo opgepakt die zijn ex-vrouw had bedreigd. De man heeft zich hevig verzet bij zijn aanhouding. Pas nadat agenten pepperspray hadden gebruikt, konden ze Elslonaar oppakken.

Roel Wijmenga Mescherbergloop 15 dec 2019
Roel Wijmenga een van de favorieten in Sylvesterloop Elsloo

Roel Wijmenga behoort tot de favorieten voor de overwinning in de Sylvesterloop in zijn woonplaats.

Stalen plaat gestolen uit brug in bos Elsloo (14 nov 2019)
Brug in bos deels ontmanteld door dieven

De stalen brug in het bos bij Kasteel Elsloo is het doelwit geweest van dieven.

Verbouwingsplannen Kasteel Elsloo

Er zijn vergevorderde plannen voor een interne verbouwing van kasteel Elsloo. Het gaat om het rechterdeel, waartoe ook de kasteeltoren behoort.

Drie nieuwe Bib Gourmands voor Limburg

Kasteel Elsloo in Elsloo, Flavours in Weert en Umami bij Han in Maastricht hebben maandag een Bib Gourmand gekregen.

Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Je bakt je lekkernij thuis in je eigen keuken en neemt het mee naar de radio-uitzending van Plat-eweg waar het live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten