18e-eeuwse kast Arcen

Video: Stapel hout blijkt 18e-eeuwse kast

Geen stapel hout, maar een hele bijzondere 18e-eeuwse kast. De bijzondere vondst werd gedaan door Edmond Staal van het Limburgs Landschap tijdens een zoektocht naar mooie spullen voor Kasteel Arcen. Na een renovatie staat hij nu te pronken in de trouwzaal

Ooievaarskuiken in Arcen redt het niet

Triest nieuws. Een van de twee ooievaarsjongen uit het ooievaarsnest in de Kasteeltuinen Arcen heeft het niet overleefd.

Bijzonder: Wilde ooievaars geboren in Arcen

Voor het eerst zijn er wilde ooievaars geboren in de Kasteeltuinen Arcen.

Overzicht
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane