Overslaan en naar de inhoud gaan

Karter Kris (9) jongste Nederlander ooit op WK Rotax Max

Geplaatst opvrijdag 26 augustus 2016 - 17:57

Karter Kris Haanen uit Horst is met zijn negen jaar de jongste Nederlander ooit die meedoet aan het WK Rotax Max, dat in oktober in Italië wordt gehouden.

Bij Karting Genk racet Kris door de bochten en over het parcours alsof hij er al jaren rijdt.

Verstappen
De kartprestaties van Haanen doen denken aan die van Formule-1-sensatie Max Verstappen, die ook ooit in Genk is begonnen. "Ja, Max Verstappen is mijn grote voorbeeld", zegt Kris. "En ik kijk echt altijd als er een race is in de Formule 1. Ik kijk ook alle kwalificaties."

WK in Italië
Tot voor kort mochten kinderen tot dertien jaar geen internationale kampioenschappen rijden, maar dat is sinds dit jaar veranderd. En zo kon Kris Haanen een ticket bemachtigen voor het WK Rotax Max in Italië. "Dat vind ik heel erg leuk. Ja, het is superleuk en ik ben ook wel een beetje zenuwachtig", vertelt Kris.

Het WK Rotax Max Grand Finals wordt gehouden op de baan van Sarno in Italië, van 15 tot en met 22 oktober.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen