Overslaan en naar de inhoud gaan

Karjalainen vertrekt definitief bij Fortuna Sittard

Geplaatst opzaterdag 17 juli 2021 - 13:50

Aanvaller Rasmus Karjalainen trekt bij Fortuna Sittard de deur achter zich dicht. Hij verkast naar Zweden.

De aanvaller heeft een meerjarig contract ondertekend bij Helsingborg IF.

Geen doorbraak
Karjalainen had nog een doorlopend contract in Sittard, maar wist nooit door te dringen in het team van coach Sjors Ultee. Het is onbekend of Fortuna een afkoopsom voor de Fin ontvangt.

Twee goals
Afgelopen seizoen verhuurde Fortuna de spits aan het Zweedse Örebro SK. Karjalainen stond sinds de zomer van 2019 onder contract bij Fortuna, maar kwam in die twee jaar niet verder dan zeventien optredens en twee goals in het geel-groen.

Proef
Fortuna heeft verder twee spelers die een contract willen afdwingen aan de selectie toegevoegd. Het gaat om Arianit Ferati en Samy Baghdadi. Ferati is een aanvallende middenvelder die tot deze zomer bij Waldhof Mannheim in de 3. Liga speelde, Baghdadi is een spits die afgelopen jaar in Frankrijk op het vierde niveau uitkwam voor Grasse.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Luister op Hemelvaartsdag naar de Limburgse 100!

Voor de zesentwintigste keer wordt de Limburgse 100, de lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden, uitgezonden op Hemelvaartsdag. Het Limburgse publiek heeft ook dit jaar weer hun stem online uit kunnen brengen. Luister mee op 26 mei 2022, vanaf 08:00 uur op L1 Radio!

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen