ANP-415305727

VVD: ook Canon van Limburg mogelijk actualiseren

De VVD in het Limburgs Parlement zou het goed vinden als bekeken wordt of de Canon van Limburg moet worden aangepast en geactualiseerd.

Forum: 'Coalitie moet recht doen aan verkiezingsuitslag'

Lijsttrekker Ruud Burlet van Forum voor Democratie vindt het jammer dat GroenLinks, PvdA en D66 nu al hebben aangegeven dat ze een coalitie met zijn partij onhaalbaar achten.

Karin Straus: 'Duits op scholen afschaffen is doodzonde'

VVD-politica Karin Straus zou het 'superzonde' vinden als Duits op middelbare scholen afgeschaft wordt vanwege lerarentekort.

Gemeenteraadsverkiezingen 2018 stemmen stembureau Stadhuis Sittard
Kandidatenlijsten CDA en VVD definitief: niks veranderd

De kandidatenlijsten van CDA en VVD voor de Provinciale Statenverkiezingen van maart volgend jaar zijn ongewijzigd vastgesteld.

Straus en Van den Akker trekken VVD-kar Statenverkiezingen

Karin Straus is unaniem gekozen als lijsttrekker van de VVD voor de provinciale statenverkiezingen van maart volgend jaar.

Gedeputeerde trekt zich terug als lijsttrekker VVD

Gedeputeerde Joost van den Akker trekt zich terug als kandidaat voor het lijsttrekkerschap voor de Provinciale Statenverkiezingen.

Van den Akker teleurgesteld: 'Ik wil mijn klus afmaken'

VVD-gedeputeerde Joost van den Akker is teleurgesteld en verrast dat hij door het bestuur van de VVD Regio Zuid niet is voorgedragen als lijsttrekker voor de provinciale statenverkiezingen van maart volgend jaar.

'Straus grotere stemmentrekker dan Van den Akker'

Voorzitter Onno Hoes van de VVD Regio Zuid denkt dat zijn partij met Karin Straus als lijsttrekker meer stemmen haalt dan met gedeputeerde Joost van den Akker als kopman.

Gedeputeerde Van den Akker gepasseerd als lijsttrekker

Het bestuur van de VVD Regio Zuid draagt niet zittend gedeputeerde Joost van den Akker, maar oud-Tweede Kamerlid Karin Straus voor als lijsttrekker voor de verkiezingen van Provinciale Staten van maart volgend jaar.

ANP
Karin Straus wordt ambassadeur Euregionaal Onderwijs

Voormalig VVD-Tweede Kamerlid Karin Straus uit Roermond wordt vanaf 1 april Ambassadeur Euregionaal Onderwijs.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten