Moord Hafed Merkikou Geleen (8 februari 2017)

Aanklager wil opnieuw forse straffen voor shishamoordtrio

In hoger beroep heeft justitie opnieuw forse straffen geƫist voor de Geleense shishamoord. Karim S. en Dennis V. zouden 24 jaar naar de gevangenis moeten, voor Carlo R. heeft de aanklager 22 jaar cel in gedachten.

Moord Hafed Merkikou Geleen (8 februari 2017)
Verdachte weggestuurd bij hoger beroep shishamoord: 'Eruit!'

Karim S. (28) is maandag weggestuurd tijdens het hoger beroep van de shishamoord. De Geleense verdachte richtte zich plots tot de nabestaanden van slachtoffer Hafed Merkikou. "Ik kijk jullie in de ogen!"

Verdachten fatale overval wijzen naar elkaar: 'Boutnek'

Twee verdachten in de zaak rondom de dood van Hafed Merkikou (29) zijn elkaar maandag, zij het figuurlijk, in de haren gevlogen.

Verhaal schutter 'shishamoord' wankelt na camerabeelden

De rechtbank heeft donderdagmiddag camerabeelden getoond van de nacht dat Hafed Merkikou (29) werd doodgeschoten. Die beelden tonen een ander verhaal dan dat van de schutter.

'Shishamoord-trio' voor de rechter: justitie aan zet

De drie mannen die worden verdacht van het doodschieten van Hafed Merkikou (29) in Geleen, verschijnen dinsdag voor de rechter.

Vermoorde shishabaas zou ton aan cash geld in huis hebben

Karim S. (24) viel de woning van Hafed Merkikou binnen, omdat hij dacht dat de shishabaas honderdduizend euro aan cash geld in huis zou hebben liggen.

Overzicht
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane