Geert G. moet 20 jaar de cel in voor dood van Marokkanen

Geert G. moet 20 jaar de cel in voor de dood van Karim Fourkour en Fouad Bendella.

Geert G. zegt sorry voor zwijgen in Venrayse moordzaak

Geert G., veroordeeld voor de moord op twee Marokkanen in 2006, heeft woensdag in de rechtszaal zijn excuses aangeboden aan de nabestaanden.

Venrayse moordzaak - Geert G. - Lau Geeraets
Zussen vermoorde Marokkanen houden emotioneel betoog

De zussen van de vermoorde Marokkanen Karim Fourkour en Fouad Bendella hebben woensdag emotionele verklaringen afgelegd in de rechtbank.

Moord op Marokkanen in Venray: hoe zat het ook alweer?

Geert G. verschijnt woensdag weer voor de rechter voor de moord op Karim Fourkour en Fouad Bendella. Een kleine twee jaar nadat hoofdverdachte Lau Geeraets zelfmoord pleegde.

Biografie Lau Geeraets wordt niet uitgegeven

De laatste wens van Lau Geeraets gaat niet in vervulling. Het dagboek, dat hij schreef tijdens zijn detentie in de gevangenis in Vught, wordt niet gepubliceerd.

Venrayse moordzaak: OM niet in beroep in zaak-Geert G.

Het Openbaar Ministerie (OM) gaat niet in hoger beroep tegen de straf die de rechtbank heeft opgelegd aan Geert G. (40) uit Baarlo voor het medeplegen van de moorden in 2006 op Fouad Bendella en Karim Fourkour in Venray.

Lau Geeraets
Geeraets vroeg advocaat in afscheidsbrief om hoger beroep

Lau Geeraets heeft in een afscheidsbrief aan zijn advocaat gevraagd om hoger beroep in te stellen tegen de levenslange celstraf die de rechtbank Maastricht hem heeft opgelegd.

Lau Geeraets schreef afscheidsbrief aan rechtbank

Lau Geeraets heeft voordat hij zelfmoord pleegde in zijn cel in de zwaar bewaakte gevangenis in Vught een afscheidsbrief geschreven aan de rechtbank in Maastricht.

OM eist levenslang tegen Lau Geeraets

Het Openbaar Ministerie (OM) eist een levenslange gevangenisstraf tegen Lau Geeraets (53) voor de moord op twee Marokkanen in Venray.

OM: Lau Geeraets vermoordde Marokkanen

Het Openbaar Ministerie ziet Lau Geeraets als degene die Fouad Bendella en Karim Fourkour in 2006 doodschoot in een hennepplantage in Venray.

Overzicht
Hoofdredacteur voor een dag
Uitgelicht
Word Hoofdredacteur voor een dag

We geven je twee dagen L1 TV cadeau. Neem plaats op de stoel van hoofdredacteur van L1 en maak je eigen programmagids. Jij mag bepalen wat we uitzenden op maandag 23 en dinsdag 24 december,. Voor velen vrije dagen, met lekker veel tijd om ook overdag televisie te kijken.

Jij mag bepalen wat we uitzenden op 23 en 24 december.

Geef hier je favoriete programma's door
22 december op L1 TV: Ben Verbong Dag
Uitgelicht
Ben Verbong Dag op L1 TV

De Tegelse filmregisseur Ben Verbong zit 50 jaar in het vak. L1 viert dit jubileum 22 december met de Ben Verbong Dag.

De regisseur van onder meer de Nederlandse succesfilm ‘Het meisje met het rode haar’ maakte speciaal voor L1 een selectie. Bijvoorbeeld de film Honigfrauen over Oost- en Westduitsers gescheiden op vakantie aan het Balatonmeer. Of de lotgevallen van de Oostenrijkse Von Trapp Family. Maar ook vreemdelinghaat in een Berlijnse tram.

Bekijk hier de programmagids van 22 december
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts