Overslaan en naar de inhoud gaan

Kapsalons dicht vanwege coronavirus

Geplaatst opmaandag 23 maart 2020 - 11:55

Kappersketen BrainWash sluit vanaf maandag de deuren in verband met de coronacrisis.

De keten heeft vestigingen in Geleen, Beek, Landgraaf, Hoensbroek, Stein, Weert, Brunssum, Kerkrade, Panningen en Venlo.

NL-Alert
Ook andere ketens, waaronder Kinki Kappers, Cosmo en Hizi Hair blijven dicht. De ketens zijn aangesloten bij het samenwerkingsverband Kappers United en besloten tot de sluiting na het NL-Alert van zondag en de oproep van artsen in de media om binnen te blijven.

RIVM
"We hebben allemaal gezien dat de Nederlandse bevolking zich onvoldoende aan de gestelde afstandseisen houdt", laat een woordvoerster van Kappers United weten. De sluiting van de kapsalons moet verdere verspreiding van het virus helpen voorkomen. Kappers United meent dat het in het algemene belang is om dicht te gaan, ondanks het advies van het RIVM dat kappers gewoon open kunnen blijven.

Stel je vraag over corona aan onze medische deskundigen.
Om 18:00 op L1 TV de antwoorden in AvondGasten: Corona in Limburg.

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen