Overslaan en naar de inhoud gaan

Kapsalons dicht vanwege coronavirus

Geplaatst opmaandag 23 maart 2020 - 11:55

Kappersketen BrainWash sluit vanaf maandag de deuren in verband met de coronacrisis.

De keten heeft vestigingen in Geleen, Beek, Landgraaf, Hoensbroek, Stein, Weert, Brunssum, Kerkrade, Panningen en Venlo.

NL-Alert
Ook andere ketens, waaronder Kinki Kappers, Cosmo en Hizi Hair blijven dicht. De ketens zijn aangesloten bij het samenwerkingsverband Kappers United en besloten tot de sluiting na het NL-Alert van zondag en de oproep van artsen in de media om binnen te blijven.

RIVM
"We hebben allemaal gezien dat de Nederlandse bevolking zich onvoldoende aan de gestelde afstandseisen houdt", laat een woordvoerster van Kappers United weten. De sluiting van de kapsalons moet verdere verspreiding van het virus helpen voorkomen. Kappers United meent dat het in het algemene belang is om dicht te gaan, ondanks het advies van het RIVM dat kappers gewoon open kunnen blijven.

Stel je vraag over corona aan onze medische deskundigen.
Om 18:00 op L1 TV de antwoorden in AvondGasten: Corona in Limburg.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Cyriel Heuts, Kirsten Paulus, Bas van Mulken en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen

Meest gelezen