Overslaan en naar de inhoud gaan

Kapsalons dicht vanwege coronavirus

Geplaatst opmaandag 23 maart 2020 - 11:55

Kappersketen BrainWash sluit vanaf maandag de deuren in verband met de coronacrisis.

De keten heeft vestigingen in Geleen, Beek, Landgraaf, Hoensbroek, Stein, Weert, Brunssum, Kerkrade, Panningen en Venlo.

NL-Alert
Ook andere ketens, waaronder Kinki Kappers, Cosmo en Hizi Hair blijven dicht. De ketens zijn aangesloten bij het samenwerkingsverband Kappers United en besloten tot de sluiting na het NL-Alert van zondag en de oproep van artsen in de media om binnen te blijven.

RIVM
"We hebben allemaal gezien dat de Nederlandse bevolking zich onvoldoende aan de gestelde afstandseisen houdt", laat een woordvoerster van Kappers United weten. De sluiting van de kapsalons moet verdere verspreiding van het virus helpen voorkomen. Kappers United meent dat het in het algemene belang is om dicht te gaan, ondanks het advies van het RIVM dat kappers gewoon open kunnen blijven.

Stel je vraag over corona aan onze medische deskundigen.
Om 18:00 op L1 TV de antwoorden in AvondGasten: Corona in Limburg.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Amstel Gold Race Weekend bij L1

Zaterdag 17 april en zondag 18 april is het genieten geblazen voor alle wielerliefhebbers.

De Amstel Gold Race gaat door! En het gaat een heel bijzondere editie worden. Zonder publiek. Reden genoeg om je thuis voor de buis een weekend lang te verwennen vol prachtige beelden rond de wielerklassieker!

Bekijk hier de complete programmagids
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het populaire dagelijkse L1-programma "Limburg in Beweging" is er van maandag tot en met vrijdag om 10:00 op L1 TV. De serie is erop gericht om te voorkomen dat de conditie van Limburgers sterk achteruit gaat nu ze vanwege de coronacrisis veel binnen moeten zitten. De oefeningen zijn zowel geschikt voor ouderen als ‘oudere jongeren’.

Alles over Limburg in Beweging

Meest gelezen