corio centrum heerlen corona

Noodkreet MKB Limburg voor versoepeling lockdown

Ondernemerskoepel MKB Limburg wil dat er snel een uitweg wordt geboden voor alle coronamaatregelen, die het midden- en kleinbedrijf al bijna een jaar in hun greep houden.

Kappers Weert maken statement
Kappers Weert maken statement: 'We willen gehoord worden'

Achttien kappers uit Weert en één lege stoel in het midden. Met dit statement vragen de vakmensen de overheid om een snelle heropening van hun kapperssalons in deze coronatijd.

Sportschool Helden sporten (1 jul 2020)
Duitsers en Belgen niet welkom bij Limburgse sportscholen

De meeste sportscholen zijn niet meer toegankelijk voor Duitsers en Belgen. Dat blijkt uit een rondgang van L1.

kapper istock (23 mrt 2020)
Knipbeurt bij de oosterburen: 3 weken wachten

Terwijl minister-president Mark Rutte woensdag waarschijnlijk meer duidelijkheid geeft over de heropening van kapperszaken in Nederland, zijn knipbeurten in Duitsland sinds maandag weer toegestaan. Over de grens een afspraak bemachtigen voor deze of volgende week is echter lastig.

Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten