kapper

Maastrichtse kapperszaak om middernacht al open

Salon Craft opende maandag al om 00:00 uur zijn deuren om de klanten van een knipbeurt te voorzien. De Maastrichtse kapperszaak kreeg voor deze ludieke actie een speciale vergunning van de gemeente.

kapper istock (23 mrt 2020)
Kapper rookt corona de zaak uit

Maurice Vervoort, eigenaar van drie kapperszaken in Limburg, heeft een bijzondere manier gevonden om zijn kapsalons 'coronaproof' te maken. Hij laat zijn zaken in Kessel, Horst en Roermond vol blazen met rook die waterstofperoxide bevat.

Edit - Carlos Hohmuth 17-03-2020
Ondernemers Venlo vol moed maar vrezen met grote vreze

Kapper Carlos Hohmuth houdt zijn salon open tot het echt niet meer mag.

IMG_3855
Brunssumse kapper op Songfestival: 'Droom die uitkomt'

Michaël Schobben uit Brunssum is één van de haarstylisten die de artiesten van het Eurovisie Songfestival mag stylen. Het is voor hem een droom die uitkomt.

Verdachte overval kapperszaak meldt zichzelf bij politie

Een verdachte van de overval op een Venlose kapper heeft zichzelf gemeld bij de politie.

Twee gewonden bij overval op Venlose kapperszaak

In Venlo is zaterdagochtend een gewapende overval gepleegd op een kapperszaak.

'Gemeente niet schuldig aan dood Geleense kapper'

Het gerechtshof in Den Bosch heeft in hoger beroep bepaald dat de gemeente Sittard-Geleen niet schuldig is aan de dood van kapper Jack Stein, die op 10 maart 2010 overleed aan een koolmonoxidevergiftiging.

Wie wordt de beste mbo-kapper?

Studenten van 14 kappersopleidingen kruisen maandag de scharen bij Leeuwenborgh in Maastricht. Ze strijden om een plek op het Nationale Kampioenschap in Amsterdam, in maart volgend jaar.

Sittardse kapper wint op hairstyle-event in Las Vegas

De Sittardse kapper Bram van den Eijnden is op de internationale kapperswedstrijd Global Color Zoom in de prijzen gevallen.

Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV