thumbnail_image2

Brunssumse kapper naar Songfestival: 'Kinderdroom komt uit'

Naast Chantal Janzen en danseres Jody Geijsendorpher mag ook kapper Michaël Schobben uit Brunssum de Limburgse vlag vertegenwoordigen op het Eurovisie Songfestival in Rotterdam.

kapper istock (23 mrt 2020)
Telefoon kappers roodgloeiend na aangekondigde versoepeling

Bij veel kappers ging maandag de vlag uit na de aankondiging dat hun beroep als een van de eerste aan de beurt is voor een versoepeling van de coronamaatregelen.

Kappersprotest Maastricht 18 feb 2021
Demonstratie Maastricht: kappers willen geld of open

Zo'n 60 kappers en één lege kappersstoel stonden donderdag op de Markt in Maastricht om aandacht te vragen voor de penibele situatie waarin kappers zich na maanden lockdown bevinden.

Thuiskapper online-knipbeurt (30 jan 2021)
Online-knippen om als kapper toch nog wat te verdienen

Voor wie de haren inmiddels voor de ogen hangen en niemand behalve de kapper een knipbeurt toevertrouwt, is er misschien toch een oplossing: de online-knipbeurt.

Laatste knipbeurten van dit jaar bij De Kapster in Heerlen
Drukte door lockdown: 'We knippen door tot middernacht'

Voor meerdere winkels stonden maandag rijen mensen die toch nog last-minute kerstinkopen wilden doen. Ook kappers gaven aan dat ze het erg druk hadden.

kapper
Maastrichtse kapperszaak om middernacht al open

Salon Craft opende maandag al om 00:00 uur zijn deuren om de klanten van een knipbeurt te voorzien. De Maastrichtse kapperszaak kreeg voor deze ludieke actie een speciale vergunning van de gemeente.

kapper istock (23 mrt 2020)
Kapper rookt corona de zaak uit

Maurice Vervoort, eigenaar van drie kapperszaken in Limburg, heeft een bijzondere manier gevonden om zijn kapsalons 'coronaproof' te maken. Hij laat zijn zaken in Kessel, Horst en Roermond vol blazen met rook die waterstofperoxide bevat.

Edit - Carlos Hohmuth 17-03-2020
Ondernemers Venlo vol moed maar vrezen met grote vreze

Kapper Carlos Hohmuth houdt zijn salon open tot het echt niet meer mag.

IMG_3855
Brunssumse kapper op Songfestival: 'Droom die uitkomt'

Michaël Schobben uit Brunssum is één van de haarstylisten die de artiesten van het Eurovisie Songfestival mag stylen. Het is voor hem een droom die uitkomt.

Verdachte overval kapperszaak meldt zichzelf bij politie

Een verdachte van de overval op een Venlose kapper heeft zichzelf gemeld bij de politie.

Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten