Overslaan en naar de inhoud gaan

Kapelaan Carlos Martinez nieuwe pastoor van Roermond

Geplaatst opzondag 19 juli 2020 - 12:43

Kapelaan Carlos Martinez wordt de nieuwe pastoor van het parochiecluster Roermond-Oost. Hij volgt pastoor Wilson Varela op, die tot deken van Horst is benoemd.

Dat heeft het Bisdom Roermond zondag bekendgemaakt.

Colombia
Martinez werd, net als zijn voorganger Varela, geboren in Colombia. Via een kerkelijke beweging kwam hij in Nederland terecht. Hij volgde de priesteropleiding in Kerkrade en in Cadier en Keer. Sinds 2013 werkte hij als kapelaan in de parochies van Geleen.

Martinez wordt pastoor van de parochies in Roermond, Maasniel-Leeuwen en Asenray.

Lees ook: Nieuwe pastoor voor Banholt, Noorbeek en Reijmerstok

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Tweede seizoen van Sofasessies nu te beluisteren

In de podcast Sofasessies nodigen Rian Moonen en Ruud Kleinen zichzelf uit op de bank bij getalenteerde en interessante Limburgers voor een goed gesprek. In seizoen 2 van de serie komen louter vrouwen aan het woord. Te gast zijn Joyce Spijker (schrijfster), Petra Dassen (burgemeester van Kerkrade), Elle Hollis (zangeres), Nienke Nasserian (sopraan en theatermaker) en Sandra Phlippen (hoofdeconoom ABN Amro). In de week van de bekendmaking van Topvrouw Limburg krijgen we een mooi en eerlijk inkijkje in hun levens.

Luister hier naar de podcastserie

Meest gelezen