Bewakingssysteem close 2

Kerksecretaris volgt dief live: 'Alsof ik in een krimi zat'

Al sinds oktober vorig jaar werd er in de Roermondse Kapel in 't Zand regelmatig iets gestolen. Afgelopen weekend wist het kerkbestuur de dief op heterdaad te betrappen.

offerblok kerk (stock)
Offerblokdief op heterdaad betrapt in Roermond

In de Roermondse Kapel in 't Zand is zondag iemand betrapt toen hij geld uit het offerblok had gestolen.

Sinti weer in Roermond voor bedevaart, bivakkeren langs A73

Een week lang bivakkeren Sintifamilies bij een boer op het land langs de A73 in verband met de jaarlijkse Sintibedevaart.

Video: Ondanks droogte succesvol bloementapijt in Roermond

Een kleurrijk bloementapijt in Roermond heeft de afgelopen dagen zeker tweeduizend bezoekers getrokken.

Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten