Overslaan en naar de inhoud gaan

Kanye West blijkt groot fan van André Rieu

Geplaatst opdinsdag 3 december 2019 - 7:05

André Rieu heeft fans over de hele wereld. Een van deze bewonderaars blijkt niemand minder dan 'de man van Kardashian of zoiets' te zijn, zoals de Maastrichtenaar rapper Kanye West noemt.

Dat zei de 70-jarige violist maandagavond aan tafel bij De Wereld Draait Door.

Appje
"De man van Kardashian of zoiets had geappt dat hij fan van mij was”, vertelde de walsmeester over de wereldberoemde rapper. "Ik ken hem niet persoonlijk, maar het bericht bereikte mij via de platenmaatschappij."

Fans
Kanye West is niet de enige wereldster die fan is van de stehgeiger. Ook Jermaine Jackson is een liefhebber. Laatstgenoemde heeft Rieu ook al een keer als 'special guest' naar Maastricht gehaald voor zijn Vrijthofconcerten. Of Kanye West ooit ook naar de provinciehoofdstad wordt gehaald, valt te bezien.

Film
Rieu vierde onlangs zijn zeventigste verjaardag. Hoewel hij de pensioengerechtigde leeftijd ruimschoots is gepasseerd, denkt hij nog lang niet aan stoppen. Hij tourt nog steeds over de wereld met zijn Johan Strauss Orkest. Verder is hij begin volgend jaar op het witte doek te bewonderen met de film '70 Years Young'

Lees ook: André Rieu geeft bioscoopkijkers tour door zijn kasteel

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen