Overslaan en naar de inhoud gaan

Kanye West blijkt groot fan van André Rieu

Geplaatst opdinsdag 3 december 2019 - 7:05

André Rieu heeft fans over de hele wereld. Een van deze bewonderaars blijkt niemand minder dan 'de man van Kardashian of zoiets' te zijn, zoals de Maastrichtenaar rapper Kanye West noemt.

Dat zei de 70-jarige violist maandagavond aan tafel bij De Wereld Draait Door.

Appje
"De man van Kardashian of zoiets had geappt dat hij fan van mij was”, vertelde de walsmeester over de wereldberoemde rapper. "Ik ken hem niet persoonlijk, maar het bericht bereikte mij via de platenmaatschappij."

Fans
Kanye West is niet de enige wereldster die fan is van de stehgeiger. Ook Jermaine Jackson is een liefhebber. Laatstgenoemde heeft Rieu ook al een keer als 'special guest' naar Maastricht gehaald voor zijn Vrijthofconcerten. Of Kanye West ooit ook naar de provinciehoofdstad wordt gehaald, valt te bezien.

Film
Rieu vierde onlangs zijn zeventigste verjaardag. Hoewel hij de pensioengerechtigde leeftijd ruimschoots is gepasseerd, denkt hij nog lang niet aan stoppen. Hij tourt nog steeds over de wereld met zijn Johan Strauss Orkest. Verder is hij begin volgend jaar op het witte doek te bewonderen met de film '70 Years Young'

Lees ook: André Rieu geeft bioscoopkijkers tour door zijn kasteel

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Halve Finales LVK 2020 volg je bij L11 Alaaf
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 TV

Het feest gaat weer beginnen! 60 artiesten duiken de Halve Finales van het LVK in. Welke 20 liedjes gaan uiteindelijk naar de finale van het 44e LVK?

Volg de 3 Halve Finales op L1 TV, L1 Radio en L11 Alaaf. Iedere vrijdag om 18:00 en zaterdag om 13:00.

Bekijk hier de 3 Halve Finales
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts